Δευτέρα 28 Ιουνίου 2021

Γιάννης Βαρδής: Συγκινημένος στη βάφτιση του γιου του Αντώνη

Τι δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής για το Survivor;

Ο Γιάννης Βαρδής και η σύζυγός του Νατάσα Σκαφιδά βάφτισαν των δύο ετών γιο τους, το απόγευμα της Κυριακής. 

Το ζευγάρι που παντρεύτηκε το καλοκαίρι του 2017 και έχει αποκτήσει ακόμη μια κόρη, την πέντε ετών Κατερίνα, έδωσε στον στον νεοφώτιστο το όνομα «Αντώνης» προς τιμήν του πατέρα του γνωστού τραγουδιστή, Αντώνη Βαρδή. Νονοί ήταν ο Αντώνης Ρέμος και η αδερφή της Νατάσας Σκαφίδα, Μαίρη.

«Δεν πίστευα ότι θα συγκινηθώ μέσα στην εκκλησία, αλλά όταν είπε ο παπάς το όνομα είναι πραγματικά συγκλονιστικό. Χαίρομαι που θα υπάρχει μια φυσική συνέχεια του ονόματος. Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι νονός ο Αντώνης Ρέμος. Θα ήθελα να είναι ταπεινός και να έχει αξιοπρέπεια, όπως ήταν ο πατέρας μου», δήλωσε ο Γιάννης Βαρδής.

Σχετικά με τη συμμετοχή του στο Survivor που δεν είδαμε ποτέ, ο Γιάννης Βαρδής είπε: «Άργησα να πάω γιατί όταν με πήρε τηλέφωνο ο Γιώργος Λιανός και μου είπε «θέλω να έρθεις», του είπα «Γιώργο θέλω να κανονίσω κάποια πάγια πίσω με την οικογένειά μου, δεν προλαβαίνω σε 5 μέρες, ίσως πιο μετά». Έκανα μια κουβέντα για πιο μετά αλλά δεν ευδοκίμησε και δεν προχωρήσαμε. Αν μου ξαναγίνει πρόταση θα το σκεφτώ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου