Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Γιώργος Χρανιώτης: Η επέτειος γάμου με το «παλιοκόριτσο» του και το πιο γλυκό μήνυμα

Τρία χρόνια παντρεμένοι είναι ο Γιώργος Χρανιώτης και η αγαπημένη του!

Τρία και πλέον χρόνια ευτυχίας μετράει ο Γιώργος Χρανιώτης στο πλευρό της αγαπημένης του συζύγου, Γεωργίας Αβασκαντήρα. 

Πριν από τρία χρόνια, σαν σήμερα, το ζευγάρι ενώθηκε με τα ιερά δεσμά του γάμου ενώ λίγο αργότερα ήρθε να ολοκληρώσει τον έρωτας τους ο πρώτος τους γιος!

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η γλυκιά χορογράφος θέλησε να «λιώσει» τόσο τον ηθοποιό όσο και τους διαδικτυακούς τους φίλους με το τρυφερό της μήνυμα.

Πιο συγκεκριμένα, η Γεωργία Αβασκαντήρα σημείωσε χαρακτηριστικ: «23/6/18. Στο μυαλό υπάρχει ακόμη η «μυρωδιά» της μπουκαμβίλια, τα χρώματα του ηλιοβασιλέματος,τ α χαμογελαστά μάτια μας όταν συναντηθήκαμε στην εκκλησία μας, το γέλιο με το μεξικανικό μουστάκι σου που ξεκόλλαγε στο χορό, το μεθύσι απο την ενέργεια και τη χαρά μας, τα σφιχτά χέρια μας στο μυστήριο του γάμου, το ότι δεν είχαμε κανονίσει πως να επιστρέψουμε στο ξενοδοχείο μας (και περπατάγαμε ξημερώματα), ο αυθορμητισμός και η «ασχετοσύνη»μας με τις παραδόσεις του γάμου».

«Όλα έγιναν υπέροχα γιατί ήταν αυθόρμητα και αλήθινα…3 years wedding anniversary» συμπλήρωσε η σύζυγος του Γιώργου Χρανιώτη στο μήνυμα της.

Παράλληλα, η Γεωργία Αβασκαντήρα δημοσίευσε μια ξεχωριστή φωτογραφία που κατόρθωσε να αποσπάσει πλήθος όμορφων αντιδράσεων μέσα σε λίγα λεπτά. Με τη σειρά του, ο Γιώργος Χρανιώτης θέλησε να δημοσιεύσει στο προφίλ του ένα υπέροχο βίντεο από εκείνη την ημέρα του γάμου.

«3 χρόνια πέρασαν και θα μπορούσα να ξανά χορέψω μαζί σου 3000 χορούς ακόμα. Τι ωραία που ήταν. Τι ωραία που είναι. Χρόνια μας πολλά παλιοκόριτσο μου!!!»

Και αυτή να είναι μόνο η αρχή για το ευτυχισμένο ζευγάρι…

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου