Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Καλείται για νέα κατάθεση ο 32χρονος σύζυγος της Καρολάιν

Έρχονται εξελίξεις στην υπόθεση δολοφονίας της άτυχης κοπέλας - Κλιμάκιο της Αστυνομίας στην Αλόνησσο

Ραγδαίες φαίνεται πως είναι οι εξελίξεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Σήμερα το πρωί ο 32χρονος πιλότος, σύζυγος της Καρολάιν εκλήθη για νέα κατάθεση προκειμένου, σύμφωνα με πληροφορίες, να του γνωστοποιηθούν νέα στοιχεία για την υπόθεση.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες που μετέδωσε ο Alpha, κλιμάκιο της Αστυνομίας μετέβη στην Αλόννησο όπου βρισκόταν ο σύζυγος της Καρολάιν προκειμένου να τον φέρει στην Αθήνα.

Σημειώνεται ότι σήμερα τελέστηκε τρισάγιο στη μνήμη της άτυχης 20χρονης Καρολάιν που βρήκε τραγικό θάνατο μέσα στο σπίτι της.

Γλυκά Νερά: Τα νέα στοιχεία που προέκυψαν τις τελευταίες τρεις μέρες – Τι προβληματίζει τις Αρχές

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές του Newsbeast, οι Αρχές εξετάζουν νέα στοιχεία που προέκυψαν τις τελευταίες τρεις μέρες ενώ στο μικροσκόπιο έχει μπει το καταγραφικό από τις κάμερες του σπιτιού, με την Αστυνομία να ψάχνει να βρει πότε και πώς αφαιρέθηκε η κάρτα μνήμης.

Ακόμα, φαίνεται πως έχουν προκύψει στοιχεία από την άρση τηλεφωνικού απορρήτου. Τα νέα δεδομένα αναμένεται να τεθούν υπόψη του συζύγου της 20χρονης.

Κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος η ΕΛ.ΑΣ.

Νωρίτερα ο πρόεδρος Αστυνομικών Υπαλλήλων νοτιοανατολικής Αττικής Γιώργος Καλλιακμάνης μιλώντας στον ΣΚΑΪ τόνισε ότι η ΕΛ.ΑΣ. είναι κοντά στην εξιχνίαση του εγκλήματος.

Ο ίδιος εξήγησε πως η αστυνομία λειτουργεί μεθοδευμένα και πως θα πρέπει εκτός από την εξιχνίαση να στοιχειοθετήσει και δεδομένα, έτσι ώστε όταν οδηγηθεί κάποιος στην Δικαιοσύνη να μην υπάρχει περίπτωση να καταρρεύσουν τα στοιχεία.

Ακόμα επεσήμανε ότι στη συγκεκριμένη υπόθεση υπάρχουν πάρα πολλά κενά ενώ για τους δράστες εκτιμά ότι δεν έχουν διαφύγει και ξεκαθάρισε ότι «η αστυνομία δεν διέρρευσε ποτέ πόσοι είναι οι δράστες, τι υπηκοότητα είχαν ή αν είναι ένας ή δύο, τρεις…».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου