Τρίτη 22 Ιουνίου 2021

Γλυκά Νερά: Πρόσωπο «κλειδί» καταρρίπτει τους ισχυρισμούς του Μπάμπη Αναγνωστόπουλου

Ένας τοίχος χώριζε την Κάρολαϊν από τη φίλη και γειτόνισσα στο συγκρότημα κατοικιών όπου διέμενε από τον Μάρτιο του 2019 στα Γλυκά Νερά.

Μιλώντας στο Mega, η φίλη και γειτόνισσα τόνισε πως «λάτρευε τη Λυδία η Κάρολαϊν, εξαιρετική μαμά ήρεμη πάρα πολύ ήρεμο παιδί. 

Και φαίνεται ο άνθρωπος και στο παιδάκι του και στα ζώα του».

Ήταν εκείνη που άκουσε τη νύχτα της φρίκης μόνο κάποια βήματα στη σκάλα των γειτόνων της και το κλάμα του σκύλου που βρέθηκε κρεμασμένος. Νωρίτερα δεν άκουσε κανένα θόρυβο και ο ισχυρισμός από τον 32χρονο πιλότο πως η Κάρολαϊν είχε χτυπήσει το παιδί της πριν φθάσει εκείνος στο έγκλημα, προκαλεί την έντονη αντίδρασή της.

«Μπορούσε να χτυπήσει αυτή η γυναίκα το παιδί της; Ούτε γι’ αστείο! Εδώ και τα ζωάκια που προσπαθούσαμε να τα βάλουμε για νοσηλεία, κάποια άγρια που θέλουν λίγο μεταχείριση πιο… για να τα βάλεις σε ένα κλουβί κι η Κάρολαϊν ήταν πάντα με το χάδι ένας πολύ τρυφερός άνθρωπος τι λέμε τώρα! Το παιδί της ήταν πάνω απ’ όλα. Και η Κάρολαϊν παιδί ήταν, 20 χρονών δεν μπορείτε να φανταστείτε αγάπη που είχε για τη Λυδία» τόνισε.

Η γειτόνισσα του ζευγαριού μιλούσε καθημερινά με το κορίτσι και είχαν αναπτύξει μια πολύ στενή σχέση. «Πολλές φορές θέλαμε να μιλήσουμε στο τηλέφωνο και μου έλεγε κοιμάται η Λυδία. Δηλαδή δεν θα σήκωνε το τηλέφωνο αν κοιμόταν η Λυδία πάνω της. Της το έλεγα “σε θαυμάζω για την ωριμότητα δηλαδή είσαι πολύ πολύ σωστή μαμά”»

Όσο για το τι έγινε τη μοιραία νύχτα στη μεζονέτα στα Γλυκά Νερά τόνισε χαρακτηριστικά πως «ο,τι πρόβλημα να έχει ένας άνθρωπος ,καταλάβατε με τον σύζυγό του με ..δεν είναι λύση σκοτώνω η λύση είναι χωρίζω έτσι δεν είναι; Kαταλάβατε τι εννοώ…».

Για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο, ο οποίος ήταν παρών σε κάποιες συναντήσεις, ανέφερε πως ήταν διαφορετικοί άνθρωποι. «Ήταν πιο κλειστός χαρακτήρας, ήταν διαφορετικός δεν ήταν τόσο ανοιχτός χαρακτήρας όπως ήταν η Κάρολαϊν. Το κορίτσι ήταν ένα παιδί έξω καρδιά!» υπογράμμισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: newsit.gr

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου