Παρασκευή 18 Ιουνίου 2021

Οι σταρ που έχουν παραδεχθεί ότι δεν φοράνε εσώρουχα

Φετίχ ή απλώς λόγος άνεσης και ευκολίας

Είτε το πιστεύετε είτε όχι, πολλοί είναι εκείνοι οι σταρ του Χόλιγουντ που έχουν παραδεχτεί σε συνεντεύξεις τους ότι προτιμούν να μην φοράνε τίποτα κάτω από τα ρούχα τους, από το να «περιορίζονται» στα εσώρουχά τους, ακόμη κι όταν πραγματοποιούν δημόσιες εμφανίσεις. 

Από το να τα αποκαλούν άβολα μέχρι να θέλουν να αισθάνονται ελεύθερες, οι σταρ που ακολουθούν έχουν ανέβει στη σκηνή ή περπατήσει στο κόκκινο χαλί σε δημοφιλείς διοργανώσεις βραβείων χωρίς εσώρουχα.

Κιμ Καρντάσιαν


Προτού η Κιμ Καρντάσιαν δημιουργήσει τη δική της σειρά shapewear εσωρούχων που ονομάζεται SKIMS, η τηλεοπτική περσόνα είχε πει ότι δεν ήταν ποτέ οπαδός των εσωρούχων, αναφέρει το nickiswift.com. Όσο ήταν ένα από τα party girls με την Πάρις Χίλτον, για παράδειγμα, είχε δηλώσει στο Rolling Stone ότι «σπάνια» φορούσε εσώρουχα κάτω από τα ρούχα της και ευτυχώς δεν είχε πέσει θύμα ενός παπαράτσι να αποτυπώνει τα… όσα καυτά δεν έπρεπε καθώς έβγαινε από ένα αυτοκίνητο. Το 2015, μάλιστα, το αστέρι του τηλεοπτικού σόου «Keeping Up With the Kardashians» είχε δηλώσει στο μοντέλο Κάρα Ντελεβίν για το περιοδικό LOVE ότι «Άρχισα να φοράω εσώρουχα πριν από ένα μήνα και δεν φορούσα εσώρουχα μέχρι τότε».

Κριστίνα Αγκιλέρα


Αν έχετε δει ποτέ την Κριστίνα Αγκιλέρα live σε κάποια από τις συναυλίες της, οι πιθανότητες είναι ότι η τραγουδίστρια δεν φορούσε τίποτα κάτω από τα ρούχα της. Έχει παραδεχτεί ανοιχτά ότι δεν είναι λάτρης των εσώρουχων και της αρέσει να νιώθει όσο πιο «ελεύθερη» γίνεται. Το 2012, μάλιστα, όταν εμφανίστηκε στο τηλεοπτικό σόου «Chelsea Lately» η Αγκιλέρα δήλωσε ξεκάθαρα ότι «Δεν μου αρέσει να φοράω εσώρουχα. Μου αρέσει να είμαι όσο το δυνατόν πιο ελεύθερη ανά πάσα ώρα και στιγμή. Είναι ακριβώς αυτό που είμαι».

Κέιτ Μπεκινσέιλ


Όπως ανέφερε η The Sun τότε, η ηθοποιός Κέιτ Μπεκινσέιλ άφησε ελάχιστα τη φαντασία όταν παρακολούθησε τα βραβεία GQ Men of the Year το 2018, φορώντας ένα κόκκινο και μαύρο φόρεμα από τη Βρετανίδα σχεδιάστρια Julien Macdonald. Έχει καταστήσει, πάντως, σαφές και η ίδια ότι δεν είναι ιδιαιτέρως λάτρης των εσωρούχων. Σε μια συνέντευξη που είχε δώσει στο Maxim κατά το 2011, μοιράστηκε με το κοινό ότι «Ναι, δεν φοράω εσώρουχα. Εκτός αν φοράω μια πολύ κοντή φούστα ή ίσως πηγαίνω σε μια ορεινή αποστολή».

Lady Gaga


Το γεγονός ότι το αστέρι της ποπ δεν φοράει εσώρουχα σίγουρα δεν προκαλεί και ιδιαίτερη έκπληξη, αν αναλογιστεί κανείς τον εκκεντρικό χαρακτήρα και τις εμφανίσεις της επιτυχημένης τραγουδίστριας. Είχε δηλώσει κάποτε στη Daily Star ότι «Δεν φοράω εσώρουχα. Σπάνια θα το κάνω. Δεν έχει νόημα. Και δεν ντρέπομαι γι΄ αυτό». Ωστόσο, σε μια άλλη συνέντευξη στο Rolling Stone, η Gaga έδωσε μια άλλη ερμηνεία γι’ αυτήν της τη συνήθεια λέγοντας πως «Νιώθω πιο ελεύθερη χωρίς τα εσώρουχα και μισώ τα παντελόνια. Επιπλέον, είναι πιο εύκολο να χορέψεις».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου