Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Νίκος Καρανίκας: «Έχω δοκιμάσει πολλά ναρκωτικά με επιστημονικό τρόπο»

"Κάτσαμε να βρούμε ποια είναι η δοσολογία που δεν σε σκοτώνει, τον τρόπο που μπορείς να το κάνεις και να μην είναι επώδυνος, να μην είναι μεταδοτική αρρώστια και διάφορα πράγματα" δήλωσε ο Νίκος Καρανίκας.

Ο Νίκος Καρανίκας, ο σύμβουλος του πρώην πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, έδωσε την πρώτη του τηλεοπτική συνέντευξη στο Tik Talk με τον Αντώνη Σρόιτερ κι αναφέρθηκε στα σκληρά ναρκωτικά που έχει δοκιμάσει.

«Ναι έχω δοκιμάσει πολλά πράγματα εις γνώση μου. Θέλω να σου πω ότι από τα 14 μου είμαι στρατευμένος στην Αριστερά.

Ό,τι έκανα, το έκανα μέσα σε μια λογική ελέγχου, μέτρου, πιο πολύ για μια εμπειρία για την οποία μπορούμε να μιλήσουμε και να απομυθοποιήσουμε τον εχθρό. Δεν μου άρεσαν, δεν τα αγάπησα. Όταν έκανα ηρωϊνη και κοκαϊνη, το έκανα για να δω τι είναι αυτό που λένε, το οποίο γνώριζα επιστημονικά ότι δεν είναι αυτό που λένε. Η επιστήμη έλεγε άλλα πράγματα και για τα δυο.

Σαν παρέα, κάτσαμε, το κουβεντιάσαμε, οργανωμένα παιδιά στην Αριστερά ήμασταν. Είπαμε να κάνουμε δοκιμή να δούμε και από εκεί μπορούμε να μιλάμε στον κόσμο. Το κάναμε με τρόπο επιστημονικό και δεν είχαμε κάτι να φοβηθούμε, με φίλο που ήταν γιατρός. Κάτσαμε να βρούμε ποια είναι η δοσολογία που δεν σε σκοτώνει, τον τρόπο που μπορείς να το κάνεις και να μην είναι επώδυνος, να μην είναι μεταδοτική αρρώστια και διάφορα πράγματα. Επίσης να μην εκτεθούμε στο περιβάλλον. Μείναμε σε ένα σπίτι, να δούμε τι κάνει και τι παρενέργειες έχει. Δεν το χαρήκαμε» ανέφερε ο Νίκος Καρανίκας.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου