Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Ραφήνα: Στον ανακριτή ο 46χρονος για την απόπειρα αρπαγής 12χρονης μαθήτριας

Οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν

Το κατώφλι του ανακριτή πέρασε ο 46χρονος ο οποίος φέρεται να επιχείρησε να αρπάξει 12χρονη μαθήτρια στην περιοχή της Ραφήνας.

Ο κατηγορούμενος οδηγήθηκε ενώπιον του 9ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να δώσει εξηγήσεις με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι αρνείται όσα του αποδίδονται.

Ραφήνα: «Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με παει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…»

Σύμφωνα με την καταγγελία της 12χρονης ο 46χρονος, το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, την πλησίασε με ένα λευκό αυτοκίνητο ενώ επέστρεφε στο σπίτι της με το ποδήλατο της.

Η μαθήτρια φέρεται να περιγράφει στους αστυνομικούς πως ο 46χρονος αποπειράθηκε να την ανεβάσει στο αυτοκίνητο του χωρίς, ωστόσο, να τα καταφέρει καθώς του ξέφυγε. «Με απειλούσε για να μπω μέσα και καλά για να με παει σπίτι. Αυτό έγινε. Μου φώναζε να μπω μέσα…» φέρεται να είπε η 12χρονη η οποία επιστρέφοντας στο σπίτι της ανέφερε στους γονείς της το περιστατικό και στη συνέχεια πήγαν στην αστυνομία.

Ο κατηγορούμενος, ο οποίος είναι παλιός γνώριμος των αρχών, εντοπίστηκε λίγο αργότερα στην Παλλήνη ενώ στο όχημα του βρέθηκαν υπνωτικά χάπια.

Σύμφωνα με πληροφορίες, οι αρχές ερευνούν το ενδεχόμενο ο κατηγορούμενος να έχει προσπαθήσει να αρπάξει και αλλά παιδιά στο παρελθόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου