Τρίτη, 29 Ιουνίου 2021

Σταματίνα Τσιμτσιλή: «Είναι τηλεοπτικό κουτσομπολιό που κάποιοι τεχνηέντως το αφήνουν»

Όσα είπε η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο Happy Day...

Την έντονη κινητικότητα στα κανάλια σχολίασε η Σταματίνα Τσιμτσιλή, το πρωινό της Τρίτης, με τον δικό της τρόπο και με αφορμή από τις πρόσφατες δηλώσεις της Ανθής Βούλγαρη και του Ιορδάνη Χασαπόπουλου στην κάμερα του Happy Day στον Alpha.

Πιο συγκεκριμένα, η Σταματίνα Τσιμτσιλή εξέφρασε την άποψη προς τους συνεργάτες της πως «η Ανθή Βούλγαρη και ο Ιορδάνης Χασαπόπουλος δεν έχουν άλλη ενημέρωση.

Μπορεί να έχουν ακουστεί πολλά για την πρωινή ζώνη του MEGA, εκείνοι ξέρουν ότι συνεχίζουν κανονικά στην ώρα που βρίσκονται».

«Επειδή γενικά ακούω πολλά για όλα τα κανάλια και για όλες τις ζώνες, τελικά δεν ξέρω αν όντως υπάρχει συζήτηση παντού ή όλα προκύπτουν και από διαρροές που τεχνηέντως κάνουν κάποιες πλευρές για να πετύχουν τον σκοπό τους. Δηλαδή αν δεν σου ανακοινώσουν κάτι επισήμως, να κάθεσαι να διαρρέω εγώ τι γράφει ο άλλος τι λέει ο παρακάτω και όλο το τηλεοπτικό κουτσομπολιό… Γιατί πάντα δεν είναι τηλεοπτικό ρεπορτάζ, είναι τηλεοπτικό κουτσομπολιό που κάποιοι τεχνηέντως το αφήνουν να θολώνει τα νερά» πρόσθεσε η παρουσιάστρια της πρωινής ζώνης του Alpha.

Αναφορά με νόημα, πιθανότατα, από την Σταματίνα Τσιμτσιλή στον αέρα του Alpha…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου