Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Survivor: Αυτοί είναι οι νέοι υποψήφιοι προς αποχώρηση μετά τη μεγάλη ανατροπή

Ποιος θα αποχωρήσει από το Survivor λίγο πριν το τέλος;

Σε ένα ακόμη συμβούλιο του νησιού βρέθηκαν, στο Survivor της Τετάρτης, οι πέντε φιναλίστ του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ απέναντι από τον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Στην τελευταία εβδομάδα πριν την τελική ευθεία, εδώ όπου οι πέντε θα γίνουν τέσσερις, το Survivor δεν θα μπορούσε να μην χαρακτηριστεί εκ νέου ως το παιχνίδι των ανατροπών!

Και αυτό καθώς, για πρώτη φορά, ο πρώτος υποψήφιος προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα κατόρθωσε όχι μόνο να βγάλει από πάνω του την υποψηφιότητα αλλά να βγάλει… στον τάκο και εκείνο που τον υπέδειξε!

Πιο συγκεκριμένα, έπειτα από ένα απαιτητικό αγώνισμα για την τρίτη ατομική ασυλία, ο Σάκης Κατσούλης κατόρθωσε να πάρει μια μεγαλειώδη νίκη! Έτσι, ο παίκτης του Survivor μπόρεσε να «αποτινάξει» από πάνω του την υποψηφιότητα που ο Γιώργος Κόρομι του είχε χρεώσει δυο νύχτες πριν και να βγάλει… εκείνον στη σέντρα ως υποψήφιος προς αποχώρηση.

Έτσι, όπως ενημέρωσε τόσο τον παρουσιαστή όσο και το τηλεοπτικό κοινο του ΣΚΑΪ, ο Σάκης Κατσούλης θεώρησε σαν ορθότερη λύση να «δείξει» τον συμπαίκτη του. Εκείνος, όμως, με τη σειρά του όταν έπρεπε να υποδείξει έναν νέο υποψήφιο προς αποχώρηση, κινήθηκε… δίπλα στον Σάκη, δηλαδή στη Μαριαλένα Ρουμελιώτη.

Έτσι, οι τριάδα προς αποχώρηση στο Survivor για αυτή την εβδομάδα έχει ως εξής… Γιώργος Ασημακόπουλος, Γιώργος Κόρομι και Μαριαλένα Ρουμελιώτη!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου