Τετάρτη 23 Ιουνίου 2021

Συγκλόνισε στο Survivor ο Ηλίας Μπόγδανος – «Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα»

"Έσπασε" ο Ηλίας Μπόγδανος στο συμβούλιο του Survivor.

Την πιο ευαίσθητη πλευρά του έδειξε, στο Survivor της Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος όταν βρέθηκε για ακόμα μια φορά στο συμβούλιο του νησιού απέναντι στον παρουσιαστή, Γιώργο Λιανό.

Ο τραγουδιστής και παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ προχώρησε σε μια εξομολόγηση καρδιάς που συντάραξε τόσο τους συμπάικτες του, τους τέσσερις εναπομείναντες παίκτες του Survivor όσο και το τηλεοπτικό κοινό.

Πιο συγκεκριμένα, στο επεισόδιο της Τρίτης, ο Ηλίας Μπόγδανος θέλησε να μοιραστεί το ατύχημα που βίωσε πριν από δέκα χρόνια με τη μοτοσικλέτα του και στιγμάτισε την ζωή του. «Είχα ένα ατύχημα με την μηχανή πριν από περίπου δέκα χρόνια,

«Ενώ φόραγα πάντα κράνος και τα πάντα είχα μια άτυχη στιγμή όταν ένας είχε περάσει βράδυ με κόκκινο με πάρα πολλά χιλιόμετρα. Απρόσεκτος και αυτός, δεν ήταν ότι έκανε κάτι κακό. Και αυτός μπορεί να αφαιρέθηκε μια στιγμή γιατί ήταν ένας άνθρωπος πάρα πολύ καλός. Ήταν μια πολύ κακή στιγμή που όλοι θα μπορούσαμε να έχουμε. Και ξεχάστηκε, αφαιρέθηκε, με χτύπησε. Δεν θυμάμαι πολλά πράγματα από εκείνη τη νύχτα» σημείωσε χαρακτηριστικά ο τραγουδιστής και παίκτης του Survivor. «Είχα μείνει στο νοσοκομείο σε κώμα και αυτό που σίγουρα θυμάμαι είναι πως όταν άνοιξα τα μάτια μου ήταν εκεί όλοι οι φίλοι και οι οικογένεια μου. Για αυτούς στεναχωριέμαι πιο πολύ, όταν το συζητάω γιατί θυμάμαι πόσο πολύ είχαν πονέσει».

Όπως ήταν επόμενο, οι συμπαίκτες του «λύγισαν» με όσα άκουσαν…

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου