Πέμπτη 17 Ιουνίου 2021

Θανάσης Τσαλταμπάσης: «Δεν το περίμενα ότι έχω κινηθεί ανάμεσα σε τέτοιους ανθρώπους»

"Έχω πέσει πιο πολύ σε συμπεριφορά λεκτική, αυτό που κάποιοι σκηνοθέτες ξεπερνούν το όριο κι αυτό θεωρείται δεδομένο" δήλωσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

Ο Θανάσης Τσαλταμπάσης ήταν καλεσμένος στο Πάμε Δανάη και φυσικά αναφέρθηκε στο ελληνικό #Me Too.

«Όταν έμαθα το μέγεθος των πραγμάτων σε κάποιες περιπτώσεις σχεδόν σοκαρίστηκα. Δεν περίμενα ότι έχω κινηθεί ανάμεσα σε κάποιους ανθρώπους που έχουν φερθεί έτσι. Χαίρομαι πολύ που έγινε αυτό γιατί τίποτα δεν είναι δεδομένο. Ακούω πολλούς δυστυχώς να λένε γιατί δεν μιλάς.

Δεν μπορούμε όλοι και δεν έχουμε την ίδια ετοιμότητα να το εκφράσουμε. Τι να κάνουμε; Δεν πρέπει η κοινωνία να είναι έτοιμη και να σέβεται κάθε άνθρωπο για να μην φτάνουμε σε αυτό το σημείο; Αλλά πρέπει πρώτα να σεβόμαστε τους εαυτούς μας.

Δεν έχω πέσει σε περίπτωση που να χρειαστεί να επαναστατήσω. Έχω πέσει πιο πολύ σε συμπεριφορά λεκτική, αυτό που κάποιοι σκηνοθέτες ξεπερνούν το όριο κι αυτό θεωρείται δεδομένο. Ό,τι θα φωνάξω πολύ, θα βρίσω το σύμπαν, θα πετάξω το τραπέζι και κανείς δεν θα μου πει τίποτα γιατί είμαι σκηνοθέτης. Τα πρώτα χρόνια δεν ήξερα πως να αντιδράσω» πρόσθεσε ο Θανάσης Τσαλταμπάσης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου