Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Τελευταίο αντίο στο 18 μηνών αγοράκι που έπεσε στον βόθρο

Στο σημείο γίνονταν εργασίες καθαρισμού

Σήμερα στις 11:00 η οικογένεια του μόλις 18 μηνών αγοριού, που έχασε με τραγικό τρόπο τη ζωή του μέσα σε βόθρο στα Μάλγαρα, θα το οδηγήσουν στην τελευταία του κατοικία.

Η θλίψη είναι μεγάλη για το αγοράκι που, σύμφωνα με την νεκροψία, πέθανε από πνιγμό στα λύματα.

«Τέτοιες καταστάσεις να μην ζήσει κανένας. Ήταν μια κακιά στιγμή. Άνοιξε ο άνθρωπος το βόθρο και περίμενε βοθροκαθαριστή για να τον καθαρίσει» είπε γειτόνισσα. Στο σημείο προφανώς γινόταν κάποια εργασία πριν το παιδί πέσει μέσα και χάσει τη ζωή του.

«Ψάχναμε μήπως μπήκε στο οικόπεδο. Ήρθε η Αστυνομία και έκαναν έλεγχο. Στην Αρχή νόμιζαν ότι κάποιος το απήγαγε. Τελικά είδαν μια καταπακτή στο βόθρο. Το φρεάτιο ήταν με σίδερα και συρματόπλεγμα, προφανώς δεν βαστούσε πολύ και έπεσε» είπε ένας από τους ανθρώπους που συμμετείχε στις έρευνες.

Δειτε το Βιντεο Εδω

Τραγωδία στα Μάλγαρα: Το χρονικό

Η 37χρονη μητέρα φαίνεται ότι άφησε το παιδί με τον παππού και τη γιαγιά για να πάει στον οδοντίατρο. Όταν το παιδί χάθηκε η γιαγιά ήταν στον πάνω όροφο του σπιτιού και ο παππούς, που έχει κινητικά προβλήματα, στον κάτω. Αμέσως ξεκίνησαν να ψάχνουν στην περιοχή, όμως, επειδή δεν υπήρχαν μάρτυρες που να είδαν το αγοράκι και δεν απέδωσαν καρπούς οι αναζητήσεις στην γύρω περιοχή, οι έρευνες στράφηκαν σε βόθρο που βρίσκεται εντός του οικοπέδου του σπιτιού.

Το περιστατικό προκάλεσε την παρέμβαση του εισαγγελέα.

Η γιαγιά του παιδιού μίλησε στην εκπομπή του Star «Αλήθειες με τη Ζήνα». «Έπεσε στο βόθρο, τελείωσε. Το ψάχναμε. Πήραμε τους δρόμους. Με αυτοκίνητα, ποδήλατα. Αρχικά νομίζαμε ότι το πήραν… Το παιδί περπατούσε. Πήγε μόνο του στο βόθρο».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου