Πέμπτη 3 Ιουνίου 2021

Βάσω Λασκαράκη: «Όχι, καμία πικρία που δε συνεχίστηκε Το σόι σου»

"Είμαι σε συζητήσεις, Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις", λέει η Βάσω Λασκαράκη.

Η Βάσω Λασκαράκη, σε συνέντευξή της στο περιοδικό ΕΓΩ, μιλά για το κίνημα #MeToo, τη σειρά Το Σόι σου και για τα επόμενα επαγγελματικά της σχέδια.

Πώς αντέδρασες στο ελληνικό #MeToo;

Είχα ακούσει πράγματα. Φήμες υπήρχαν, αλλά το κατά πόσο ήταν φήμες ή σοβαρά ποινικά αδικήματα δεν το γνώριζα. Προσωπική εμπειρία δεν είχα, αλλά δεν έπεσα από τα σύννεφα.

Εγώ δεν έζησα κάτι αντίστοιχο. Ίσως, νεότερη, ως νέα ηθοποιός, να είχα υποστεί κάποια πίεση χρόνου ή να είχα δεχθεί κάποιες υποδείξεις, αλλά όχι κάποια παραβατική συμπεριφορά.

Σου έχει μείνει κάποια πικρία που δεν συνεχίστηκε Το σόι σου;

Όχι, καμία πικρία. Ήταν μια πενταετή σειρά που ολοκληρώθηκε, ούτε κόπηκε, ούτε σταμάτησε. Μετά από πέντε χρόνια και 300 επεισόδια, ολοκλήρωσε έναν κύκλο και το κανάλι θεώρησε ότι πρέπει να μπει τελεία πάνω στο πικ της, γιατί σαν σειρά πήγαινε ακόμα πάρα πολύ καλά. Θεωρώ ότι θα μπορούσε να συνεχιστεί, αλλά αυτό είναι θέμα του καναλιού και των σεναριογράφων. Όμως, δεν μου έχει μείνει καμία πικρία, μόνο νοσταλγία, όταν σκέφτομαι κάποιες φορές πόσο ωραία ταιριάξαμε οι 18 άνθρωποι που δουλεύαμε μαζί και πόσο ωραία έχουμε περάσει, μπροστά και πίσω από τις κάμερες.

Την επόμενη σεζόν θα σε δούμε κάπου;

Είμαι σε συζητήσεις, Δόξα τω Θεώ, υπάρχουν αρκετές προτάσεις. Προς το παρόν, μέχρι να ολοκληρωθούν οι συναντήσεις που κάνω, δεν μπορώ να πω κάτι παραπάνω.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου