Πέμπτη 24 Ιουνίου 2021

Η συγκινητική ιστορία του ζευγαριού που επέλεξε να φύγει μαζί από τη ζωή

Το σημείωμα που άφησαν προτού αυτοκτονήσουν ο 72χρονος και η 74χρονη

Έδωσαν τέλος στη ζωή τους και επέλεξαν να το κάνουν ταυτόχρονα, διότι δεν ήθελαν ο ένας να συνεχίσει τη ζωή του χωρίς τον άλλον.

Η ιστορία ενός ζευγαριού από τη Βρετανία συγκινεί. Ο 72χρονος Πίτερ Γουάιτ και η 74χρονη σύζυγός του Νταϊάνα εντοπίστηκαν νεκροί στο διαμέρισμά τους τον περασμένο Ιανουάριο.

Είχαν πάρει υπερβολική δόση και είχαν αφήσει ένα σημείωμα στο οποίο δήλωναν «αποφασισμένοι να μη συνεχίσουν αυτή τη ζωή».

Στη διάρκεια ανάκρισης για τους θανάτους τους νωρίτερα αυτόν τον μήνα, ειπώθηκε πως και οι δύο αφαίρεσαν σκόπιμα τις ζωές τους και το έκαναν «μαζί».

Ένα μέλος της οικογένειας μίλησε για το ζευγάρι, τονίζοντας πως είχε ζήσει «μια αγνή ζωή» και ότι «δεν ήθελαν να φύγει ο ένας χωρίς τον άλλον».

Η ανιψιά του Πίτερ, Ντέμπορα Άλεν, η οποία είναι μαζί με τον αδερφό της μία από τους πιο κοντινούς συγγενείς του ζευγαριού που βρίσκονται στη ζωή, δήλωσε πως ήταν αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον.

Η Ντέμπορα, ο πατέρας της οποίας ήταν ο αδερφός του Πίτερ, δήλωσε, σύμφωνα με τη Daily Mail: «Ήταν πολύ ήσυχοι άνθρωποι. Ήταν αξιαγάπητοι και δεν έβλαπταν κανέναν.

Ήταν πολύ, πολύ κοντά και εντελώς αφοσιωμένοι ο ένας στον άλλον, αυτό πάντα έβγαινε προς τα έξω.

Έκαναν μια πολύ αγνή ζωή. Ασχολούνταν με το περιβάλλον – τόσο πολύ που είχαν ξεκαθαρίσει ότι δεν ήθελαν κηδεία για περιβαλλοντικούς λόγους. Έγιναν βίγκαν πριν από πολλά χρόνια. Η τελευταία φορά που τους είδα ήταν πριν πολύ, πολύ καιρό».

Ο θάνατός τους προκάλεσε σοκ στην οικογένεια. «Ήταν ένα σοκ. Και φυσικά ήταν λυπηρό. Δεν μας είπαν αρχικά πώς είχαν πεθάνει και όταν το μάθαμε, ήταν πολύ κοντά στην επέτειο θανάτου του πατέρα μου, κι έτσι προκάλεσε πολύ έντονα συναισθήματα. Τουλάχιστον όμως ξέρουμε ότι έχουν πλέον βρει την ειρήνη».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου