Τετάρτη, 30 Ιουνίου 2021

Κάτια Ταραμπάνκο: «Έχασα δουλειές εξαιτίας αυτού του προβλήματος υγείας»

"Δεν το είχα ενημερώσει και πολύ, το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση" δήλωσε η Κάτια Ταραμπάνκο.

Για τους λόγους που αποχώρησε από το Survivor μίλησε η Κάτια Ταραμπάνκο στο Happy Day και πόσο της στοίχισε σε δουλειές.

«Έχει ξεπεραστεί το θέμα, έχω γυρίσει και στα φυσιολογικά κιλά μου, έχω γυρίσει στον φυσιολογικό ύπνο μου. Ήμουν κοντά στο παιχνίδι για να μου βγει το αυτοάνοσο, είχα βγάλει κάποια σπυράκια.

Όταν είχα γυρίσει στην Ελλάδα, είχα δει δυο τρία σπυράκια, γιατί είναι θέμα ψυχολογικής πίεσης, αλλά και του να μην είμαι στον ήλιο πάρα πολύ. Δεν το είχα ενημερώσει και πολύ, το είχα πει σε πολύ συγκεκριμένα άτομα στην παραγωγή γιατί βγαίνει υπό πάρα πολλή πίεση. Δεν περίμενα να είναι τόσο έντονη η πίεση σωματική και ψυχολογικά. Επηρεάζεται κι ψυχολογία» είπε αρχικά η Κάτια Ταραμπανκό.

Στην συνέχεια ανέφερε ανέφερε η Κάτια Ταραμπάνκο: «Είναι ψωρίαση αυτό που έχω. Γίνομαι πουά σε όλο το σώμα, όχι μόνο σε αγκώνες. Το έβγαλα πρώτη φορά σε ηλικία 15 χρονών. Τότε που ξεκίνησα να δουλεύω και με το μόντελινγκ και το σχολείο, βγήκε από μόνο του, δεν ξέρεις πότε θα σου κάνει κλικ ο εγκέφαλος. Βγήκα για έξι μήνες off από τη δουλειά. Είχα γυρίσει από την Ινδία τότε, γιατί είχα και αυξομείωση και στα κιλά μου στα 18. Είχα στίγματα λεύκα κι έτσι έχασα δουλειά.»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου