Τρίτη 29 Ιουνίου 2021

Πατέρας Καρολάιν για Μπάμπη Αναγνωστόπουλο: Θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα τις συνέπειες

«Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι ξερίζωσε την καρδιά μου» είπε για τον χαμό της κόρης του

ΟΝτέιβιντ Κράουτς είδε τη μοναχοκόρη του Καρολάιν να χάνει τη ζωή της από τα χέρια του συζύγου της. 

Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος έπαιζε θέατρο για περίπου 37 μέρες, προσπαθώντας να πείσει τους πάντες ότι αγωνιά να βρεθούν οι δολοφόνοι για να πληρώσουν για όσα έκαναν στην 20χρονη κοπέλα.

Δεν δίστασε μάλιστα να παρηγορεί τη μητέρα της Καρολάιν στην κηδεία και το μνημόσυνο, κρατώντας την αγκαλιά.

Ο πατέρας της άτυχης κοπέλας Ντέιβιντ Κράουτς μίλησε στην εφημερίδα «The Sun» και περιέγραψε την οργή και τη θλίψη του για όσα συνέβησαν στην κόρη του. «Όταν ανακάλυψα τι είχε συμβεί η μόνη έγνοια μου ήταν ότι δεν γνώριζα όταν αυτός ήταν εδώ (ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος). Θα του έσπαγα το κεφάλι και θα αναλάμβανα πλήρως τις συνέπειες των πράξεών μου» είπε στη βρετανική εφημερίδα ο 78χρονος.

Όπως διευκρίνισε τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του Σουζάνα έμαθαν για τον θάνατο της Καρολάιν από τους γείτονες στην Αλόννησος. «Ποτέ δεν θα ξεχάσω πώς ένιωσα. Ήταν λες και ένα παγωμένο χέρι ξερίζωσε την καρδιά μου. Ήταν η χειρότερη μέρα της ζωής μου» τόνισε.

Ο κ. Κράουτς αναφέρθηκε και σε αναφορές σε ελληνικά Μέσα ότι ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος ήταν μπλεγμένος με λαθρεμπόριο ναρκωτικών. Όπως είπε η Καρολάιν είχε μέσα της πολύ ισχυρό το αίσθημα του σωστού και του λάθους και θα τον είχε αφήσει αν είχε βρει κάποια εμπλοκή του.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου