Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Creta Farms: Αυτά είναι τα κίνητρα που δίνει στους εργαζόμενους της για να εμβολιαστούν

Εκστρατεία για τα οφέλη από την οικοδόμηση τείχους ανοσίας

Στη εθνική προσπάθεια εμβολιασμού μέσα από μια ειδικά σχεδιασμένη εκστρατεία εσωτερικής ενημέρωσης, συμβάλει η Creta Farms όπως επισημαίνει στη σχετική της ανακοίνωση παρέχοντας παράλληλα κίνητρα για εμβολιασμό προς τους εργαζομένους της.

«Η Creta Farms, με στόχο να συνεισφέρει στην εθνική προσπάθεια για επιστροφή στην κανονικότητα, προχωράει σε εκστρατεία εσωτερικής ενημέρωσης ώστε να παρέχει πληροφορίες για τα οφέλη που θα αποκομίσει τόσο ο καθένας ατομικά όσο και η κοινωνία ως σύνολο, από την οικοδόμηση τείχους ανοσίας» επισημαίνεται στην ανακοίνωση.

Παράλληλα, η εταιρεία όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων, παρέχει κίνητρο και ειδικότερα 3 ημέρες άδειας με αποδοχές προς τους 600 περίπου εργαζομένους της, προκειμένου όλοι να παρακινηθούν και να συμμετάσχουν στον εμβολιασμό κατά του COVID-19. Όσοι εργαζόμενοι θα εμβολιαστούν, καθώς και όσοι έχουν ήδη εμβολιαστεί έχουν τη δυνατότητα να επωφεληθούν από την παροχή της άδειας. Στο επίκεντρο της εκστρατείας βρίσκεται η πληροφόρηση για τα οφέλη που θα αποκομίσει τόσο ο καθένας ατομικά όσο και η κοινωνία ως σύνολο, από την οικοδόμηση τείχους ανοσίας.

«Στόχος είναι να γίνουμε η πρώτη εταιρεία στην Κρήτη με 100% εμβολιασμένους εργαζομένους. Θέλουμε να ανοίξουμε τον δρόμο προς την επιστροφή στην κανονικότητα και να στείλουμε ένα ισχυρό μήνυμα για την αναγκαιότητα του εμβολιασμού, δημιουργώντας ασφαλές εταιρικό περιβάλλον τόσο για τους εργαζόμενους όσο και για τους συνεργάτες και τους πελάτες μας, συμβάλλοντας ταυτόχρονα στην εθνική προσπάθεια για την οικοδόμηση του τείχους ανοσίας», επισημαίνει ο κ. Δημήτρης Βιντζηλαίος, που εκπροσωπεί τους μετόχους της επιχείρησης.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου