Παρασκευή 2 Ιουλίου 2021

Χρήστος Παππάς: Στον εισαγγελέα σήμερα ο υπαρχηγός της Χρυσής Αυγής – Σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί

Συνελήφθη σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου μετά από επιχείρηση της Αντιτρομοκρατικής - Τον έκρυβε 52χρονη από την Ουκρανία

Ο Χρήστος Παππάς θα οδηγηθεί σήμερα το πρωί στον εισαγγελέα Εφετών για την εκτέλεση της ποινής του όπου θα αποφασιστεί σε ποιες φυλακές θα οδηγηθεί. Σύμφωνα με πληροφορίες αναμένεται να μεταφερθεί στις φυλακές Δομοκού.

Το βράδυ της Πέμπτης 1/7 συνελήφθη από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και μια γυναίκα 52 ετών που έκρυβε τον υπαρχηγό της Χρυσής Αυγής, από τον περασμένο Οκτώβριο στο σπίτι της στου Ζωγράφου.

Σύμφωνα με πληροφορίες πρόκειται για Ελληνίδα υπήκοο, με καταγωγή από την Ουκρανία. Η 52χρονη συνελήφθη για υπόθαλψη και σήμερα θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών.

Χρήστος Παππάς: Πώς έφτασε η αντιτρομοκρατική στα ίχνη του

Η αντιτρομοκρατική προχώρησε στη σύλληψη του ηγετικού στελέχους της Χρυσής Αυγής, Χρήστου Παππά, χθες βράδυ αφού τον εντόπισε σε διαμέρισμα στου Ζωγράφου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι υπήρχαν πληροφορίες εδώ και 10 ημέρες πως ο Χρήστος Παππάς, άφαντος από τον περασμένο Οκτώβριο, κρυβόταν στο εν λόγω διαμέρισμα.

Ακολούθησε έρευνα και παρακολούθηση από την Αντιτρομοκρατική και όταν διαπιστώθηκε ότι πράγματι το δεξί χέρι του Μιχαλολιάκου κρυβόταν στο διαμέρισμα, πραγματοποιήθηκε επιχείρηση για τη σύλληψή του, ενώ οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι δεν αντιστάθηκε αλλά ακολούθησε τους αστυνομικούς που τον μετέφεραν με χειροπέδες στον 10ο όροφο της ΓΑΔΑ.

Στο διαμέρισμα τον φιλοξενούσε μια 52χρονη.

Η εξαφάνιση του 60χρονου υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής διαπιστώθηκε την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου, όταν το Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων του επέβαλε ποινή κάθειρξης 13 ετών για διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης. Από τότε καταζητείτο από τις αστυνομικές αρχές και τελικά συνελήφθη χθες από την Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου