Τρίτη 13 Ιουλίου 2021

Γιάννης Αυλωνίτης: Έφυγε από τη ζωή ο μοναχογιός του σπουδαίου Βασίλη Αυλωνίτη

Ο 78χρονος Γιάννης Αυλωνίτης αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας τον τελευταίο καιρό.

Έχοντας τις αναμνήσεις του πατέρα του, Βασίλη Αυλωνίτη, συνεχώς στο μυαλό του έφυγε για το “μεγάλο ταξίδι” το μεσημέρι του Σαββάτου ο μοναχογιός του σπουδαίου ηθοποιού, Γιάννης Αυλωνίτης. Άνθρωπος χαμηλών τόνων, μεγάλωσε και γαλουχήθηκε με όλες τις αρετές του πολυαγαπημένου ηθοποιού.

Μαζί με την αδερφή του, Ελένη, βρίσκονταν συνεχώς στα γυρίσματα ταινιών αλλά και στα παρασκήνια των θεάτρων, όπου έπαιζε ο πατέρας τους μαζί με τη Βασιλειάδου, τον Ρίζο, τον Φωτόπουλο, τον Σταυρίδη.

Όπως θυμούνται, μάλιστα, ηθοποιοί που έπαιζαν με τον Βασίλη Αυλωνίτη, ο ίδιος είχε πάντα στο πλευρό του τα παιδιά του, τα οποία λάτρευε.

«Το τελευταίο διάστημα ο πατέρας μου ταλαιπωρήθηκε με την υγεία του, ωστόσο πάντα μιλούσε για τον πατέρα του και παππού μου και όσα έζησε μαζί του. Ήταν πολύ υπερήφανος άνθρωπος και έτσι θα τον θυμάμαι», λέει στην Espresso και τον Νίκο Νικόλιζα ο εγγονός του μεγάλου μας κωμικού, που πήρε και το όνομά του, Βασίλης Αυλωνίτης.

Το μεσημέρι του Σαββάτου συγγενείς και φίλοι αποχαιρέτησαν τον «Γιαννάκη» -όπως τον αποκαλούσε και ο πατέρας του- στο νεκροταφείο της Αργυρούπολης.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου