Δευτέρα 12 Ιουλίου 2021

Κώστας Φραγκολιάς: «Το Happy Day είναι μια όμορφη ρουτίνα αλλά ζόρικη δουλειά»


"Κάνω το ίδιο πράγμα και το λέω καλοπροαίρετα τόσα χρόνια, δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να φύγω από τη ρουτίνα μου" παραδέχθηκε ο Κώστας Φραγκολιάς.

Στην κάμερα του Σου Κου Family και την Μαρία Αντωνά μίλησε ο Κώστας Φραγκολιάς λίγο μετά την αυλαία του Happy Day. Το μοντέλο αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στην τηλεοπτική χρονιά που έκλεισε αλλά και την ρουτίνα της καθημερινής εκπομπής την οποία δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα ήθελε να εγκαταλείψει.

Πιο συγκεκριμένα, ο Κώστας Φραγκολιάς σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το συναίσθημα στο τέλος της χρονιάς είναι ανάμεικτο γιατί έχεις μπει σε μια ρουτίνα πολύ όμορφη, που βλέπω αυτούς τους ανθρώπους τους οποίους αισθάνομαι οικογένεια κα περνάω ωραία και όλη μου η μέρα διαμορφώνεται από αυτά τα παιδιά.

Από την άλλη είναι ζόρικη δουλειά. Ξενυχτάμε για να παρακολουθούμε όλα τα προγράμματα και αν είμαστε ενήμεροι. Ξυπνάς όμως στις 6 το πρωί για να είσαι στις επάλξεις».

«Όταν μια εκπομπή πηγαίνει καλά είναι όλα καλά. Δεν υπάρχει πρόβλημα, γκρίνια, όλα είναι μέλι γάλα. Βέβαια, από την άλλη, είναι τι σου φέρνει εσένα και τι εξέλιξη έχεις μέσα από αυτό. Εγώ κάνω το ίδιο πράγμα και το λέω καλοπροαίρετα τόσα χρόνια, δεν έχω σκεφτεί αν θα ήθελα να φύγω από τη ρουτίνα μου» πρόσθεσε το μοντέλο και συνεργάτης της Σταματίνας Τσιμτσιλή στην κάμερα του ΣΚΑΪ.

Όπως πρόδωσε και η Σταματίνα Τσιμτσιλή δεν αναμένονται αλλαγές στη σύνθεση του Happy Day, μπροστά από τις κάμερες, την ερχόμενη τηλεοπτική σεζόν.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου