Παρασκευή 9 Ιουλίου 2021

Τατιάνα Στεφανίδου: Φινάλε σεζόν για το T Live

Δείτε όλα όσα είπε η Τατιάνα Στεφανίδου στο τέλος της εκπομπής.

Τίτλοι τέλους, για τη φετινή σεζόν, έπεσαν σήμερα για το T Live και την Τατιάνα Στεφανίδου. 

Μετά από μία επιτυχημένη χρονιά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια, είπε αντίο στους τηλεθεατές, τους οποίους ευχαρίστησε για τη στήριξή τους.

Η Τατιάνα Στεφανίδου, επίσης, ευχαρίστησε όλους τους συνεργάτες της, αλλά και όλους όσοι δουλεύουν στον ενημερωτικό τομέα του σταθμού.

«Με όλους αυτούς τους ανθρώπους, σε αυτό που ονομάζεται ενημερωτικός τομέας του Alpha και είχα την τεράστια τύχη να συνεργαστώ φέτος, δουλέψαμε ως ομάδα. Κάτι που οφείλω να ομολογήσω ότι για μένα ήταν λίγο πρωτόγνωρο, δεν έχω ζήσει τέτοιες καταστάσεις παντού. Εδώ στον Alpha οι άνθρωποι της ενημέρωσης είναι σαν μια γροθιά, είναι μια ομάδα, στηρίζουν ο ένας τον άλλον, προσφέρουν ο ένας στον άλλον, αγωνιούν ο ένας για τον άλλον. Οφείλω να ομολογήσω ότι δεν είχα συνηθίσει να συνεργάζομαι κάτω από τόσο καλές συναδελφικές συνθήκες. 27 χρόνια στα κανάλια, καταλαβαίνετε τι έχω ζήσει, τι συνθήκες, από τι έχω περάσει… Δεν θέλω να λέω τα αρνητικά, εγώ θα κρατήσω τα θετικά», είπε αρχικά η Τατιάνα Στεφανίδου.

Η Τατιάνα Στεφανίδου πρόσθεσε επίσης: «Εδώ στον Alpha αυτό το οποίο συμβαίνει και με τους τεχνικούς μας, όλοι εδώ είναι μια οικογένεια, μια ομάδα. Και οφείλω να ομολογήσω ότι παρά την πανδημία που μας δυσκόλεψε, όταν υπάρχει καλό κλίμα εκεί παίρνεις κουράγιο, θάρρος και προχωράς. Και ήταν απίστευτη αυτή η εμπειρία, δουλεύοντας εδώ. Θέλω πολύ να ευχαριστήσω κι εσάς που ήρθατε στην παρέα μας γιατί όταν ξεκινήσαμε, ξαφνικά κάπου εκεί μέσα στα Χριστούγεννα από το πουθενά, σε μια ζώνη δύσκολη για το συγκεκριμένο κανάλι, δεν πιστεύαμε ότι θα έρθετε στην παρέα μας.

Μπήκαμε σε μια διαδικασία με πολλή δουλειά, υπομονή, αγάπη γι’ αυτό που κάνουμε, να κερδίζουμε μέρα με τη μέρα ολοένα και περισσότερους από εσάς. Έφτασε κάποια στιγμή να εμπιστεύεστε τόσο πολύ την πρωινή αυτή συντροφιά που μας φέρατε κάποιες μέρες στην κορυφή, κάποιες μέρες μας φέρατε δίπλα σε πολύ δυνατές εκπομπές, χτισμένες στη ζώνη για πάρα πολλά χρόνια κιόλας. Και θέλω να σας ευχαριστήσω γι’ αυτό. Κάποια στιγμή, ξεκινώντας, δεν πιστεύαμε ότι θα τα καταφέρουμε και τα καταφέραμε χάρη σε εσάς που μας εμπιστευτήκατε».

«Ήταν πολύ μεγάλη τιμή να μου δοθεί αυτή η ευκαιρία, να δουλέψω σε μια ζώνη που την είχα ξαναδουλέψει στον ΣΚΑΙ και είχαμε φέρει τα ίδια αποτελέσματα. Είναι μια ζώνη που την αγαπώ πάρα πολύ γιατί έχει τη διαρκή ενημέρωση. Υπάρχει ένας ρυθμός και για τους δημοσιογράφους είναι μια αγαπημένη ζώνη αυτή και γι’ αυτό δέχτηκα να έρθω στον Alpha γιατί πίστεψα πάρα πολύ σε αυτό. Τα καταφέραμε χάρη σε εσάς, σας ευχαριστούμε πάρα πολύ, είναι σημαντικό να κλείνει η χρονιά με αυτή την ικανοποίηση ότι είσαστε όλοι κοντά μας και σε αυτή την προσπάθεια. Θέλω να ευχαριστήσω όλους θερμότατα, να σας ευχηθώ να έχετε ένα υπέροχο καλοκαιράκι και μείνετε στον Alpha γιατί από Δευτέρα… Alpha παντού», είπε κλείνοντας η Τατιάνα Στεφανίδου.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου