Τετάρτη 14 Ιουλίου 2021

Η Κλέλια Ρένεση γκρεμίζει κάθε ταμπού ποζάροντας με την κόρη της δίχως ρούχα

"Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής" τονίζει, μεταξύ άλλων, η Κλέλια Ρένεση.

Μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram επέλεξε η Κλέλια Ρένεση να προχωρήσει το απόγευμα της Τρίτης σε ένα δημόσιο ξέσπασμα προχώρησε η Κλέλια Ρένεση.

«Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές» τονίσει, μέσα σε όλα, η ηθοποιός στο κείμενο της.

Η πρωταγωνίστρια του επιτυχημένου σίριαλ του Alpha, «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» επέλεξε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς της φίλους μια φωτογραφία με την κορούλα της, στην οποία βρίσκονται δίχως ρούχα μέσα στη θάλασσα. Μια εικόνα η οποία είχε τραβηχτεί πριν δύο χρόνια όταν η μικρή της Κοραλία ήταν δυο μηνών.

«Πριν 2 χρόνια ακριβώς, κρατούσα την 2 μηνών κόρη μου γυμνούλα, ακριβώς όπως την γέννησα και όπως γεννήθηκα και εγώ. Την προετοίμαζα να μπει πρώτη φορά στην αγκαλιά της θάλασσας και να μάθει να θεραπεύεται απ’ αυτήν. Γυμνές και οι δυο σε χορό με τα κύματα. Όπως στην κοιλιά της μάνας μας» σημείωσε χαρακτηριστικά η Κλέλια Ρένεση στη λεζάντα της συγκεκριμένης δημοσίευσης. «Όσα αίσχη και να γίνουν, όσο και αν η πατριαρχική κοινωνία αρρωσταίνει τις κόρες μας, τόση και περισσότερη κόντρα θα υψώνουμε εμείς. Για τις αδελφές μας, τις κόρες μας, για τα θηλυκά όλου του κόσμου».

«Όχι ανόητε. Το σώμα μας δεν είναι το πεδίο βολής σου, ούτε τόπος εκτόνωσης σου, ούτε καν στη διάθεση σου. Είμαστε αρχέγονα πανίσχυρα όντα μαγικά, με εντολές πανάρχαιες και γνώσεις μυστικές. Γεννάμε τη ζωή κ την θεριεύουμε, κρατάμε το συμπάν στη θέση του, γεμίζουμε την πλάση με αγάπη και φροντίδα. Αν σε ένα γυναίκειο κορμί, εσύ βλέπεις μόνο το σκεύος ηδονής σου κ όχι το μεγαλείο του, είσαι ανάπηρος σε όλα τα τερεν και τζάμπα σου δόθηκε το δώρο της ηδονής» συμπλήρωσε αιχμηρά η ηθοποιός στο μήνυμα της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου