Πέμπτη, 8 Ιουλίου 2021

Ηλικιωμένος έμπλεξε με τη γραφειοκρατία – Πέθανε πριν βγει ολόκληρη η σύνταξη

«Πέντε χρόνια αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά της κηδείας» λέει η κόρη του 

Ηλικιωμένος άνδρας προσπάθησε να πάρει σύνταξη, αλλά έμπλεξε με το τέρας της γραφειοκρατίας και τελικά πέθανε πριν ολοκληρωθούν οι διαδικασίες. Η κόρη του περιγράφει την ταλαιπωρία που πέρασε η οικογένεια και επισήμανε ότι πέντε χρόνια μετά το θάνατό του παλεύουν ακόμα να πάρουν τα λεφτά της κηδείας.

Όπως περιέγραψε στο MEGA η κ. Μαρία λίγο πριν το 2015 ο καρκινοπαθής πατέρας της πήγε να βγει σε πρόωρη σύνταξη. Λόγω των τριών ταμείων που άνηκε δημιουργήθηκε μπέρδεμα.

«Η σύνταξη βγήκε με τα χίλια ζόρια. Χανόντουσαν τα χαρτιά από τα Χανιά. Κάναμε ξανά αιτήσεις μέσω Ηρακλείου. Δεν υπήρχε κάποια συνεργασία. Δεν τους ενδιαφέρει αν ταλαιπωρείται κάποιος άνθρωπος» σημείωσε η κ. Μαρία.

«Πήρε σύνταξη μόνο 127 ευρώ, έξι μήνες πριν πεθάνει βρήκαμε το λάθος και προσπαθούσαμε να τη διορθώσουμε. Όμως ο άνθρωπος πέθανε και δεν πρόλαβε να δει ολόκληρη την σύνταξή του, ήταν ένα αστείο ποσό. Τώρα πέντε χρόνια αγωνιζόμαστε να πάρουμε τα λεφτά της κηδείας. Το ένα ταμείο τον βγάζει ανασφάλιστο» πρόσθεσε η γυναίκα

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου