Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Ισπανός έμαθε να μιλάει ελληνικά και κλέβει την παράσταση στο TikTok!

«Τώρα που ήρθα στην Αθήνα με έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και μου λένε ότι τους αρέσουν τα βίντεό μου και μπράβο για τα ελληνικά μου»

Ισπανός που μιλάει άπταιστα ελληνικά, κλέβει την παράσταση στο ελληνικό TikTok! Ο λόγος για τον Ινιάκο Λαμουά ο οποίος είναι περισσότερο δημοφιλής στη χώρα μας απ’ ότι στη δική του. Ο 26χρονος μίλησε το πρωί της Πέμπτης στην εκπομπή «Κοινωνία Ώρα Mega».

«Η αγάπη μου για την Ελλάδα ξεκίνησε όταν ήμουν 14 ετών. Τότε ήρθα για πρώτη φορά στην Ελλάδα για ένα φεστιβάλ κινηματογράφου, ερωτεύτηκα τη χώρα σας, και αποφάσισα να μάθω τη γλώσσα. Δε βρήκα σχολεία ελληνικών στην Ισπανία και αποφάσισα να τα μάθω μόνος μου, διαβάζοντας, ακούγοντας μουσική, μιλώντας με φίλους μου Έλληνες. Τώρα είμαι 26 ετών και συνεχίζω» σημείωσε.

Και εξήγησε: «Ήταν πολύ δύσκολα στην αρχή, αλλά αν κάτι σου αρέσει πολύ είναι πιο εύκολο να το καταφέρεις. Αυτό μου συμβαίνει με τα ελληνικά».

«Τώρα που ήρθα στην Αθήνα με έχουν σταματήσει αρκετές φορές στο δρόμο και μου λένε ότι τους αρέσουν τα βίντεό μου και μπράβο για τα ελληνικά μου», περιέγραψε ο Ισπανός φιλέλληνας.

«Έχω έρθει για διακοπές. Πήγα Μύκονο, τώρα ήρθα στην Αθήνα και θα πάω και σε άλλες περιοχές της χώρας σας να τις δω», τόνισε κλείνοντας.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου