Πέμπτη 22 Ιουλίου 2021

Καμένα Βούρλα: Στα χέρια της αστυνομίας οι ληστές των ΑΤΜ – Ήταν βαριά οπλισμένοι

Είχαν πάνω τους καλάσνικοφ και εκρηκτικά

Στα χέρια της Αστυνομίας βρίσκονται τέσσερις άνδρες οι οποίοι φέρεται να συμμετείχαν στην αποτυχημένη απόπειρα κλοπής του ΑΤΜ της Εθνικής Τράπεζας στα Καμένα Βούρλα.

Του ανταποκριτή μας από το lamiareport.gr στη Στερεά Ελλάδα

Η σύλληψη τους έγινε νωρίς το βράδυ της Τετάρτης (21/7) στην περιοχή Βλυχάδα στο Θεολόγο Μαλεσίνας από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Φθιώτιδας, όπου σύμφωνα με το ρεπορτάζ είχαν καταφύγει μετά το «χτύπημα» στα Καμένα Βούρλα.

Ήταν μάλιστα βαριά οπλισμένοι με καλάσνικοφ και εκρηκτικά, και είναι ευτύχημα που η σύλληψη τους έγινε χωρίς να υπάρξει συμπλοκή!

Σε προηγούμενο ρεπορτάζ του LamiaReport είχε αναφερθεί ότι μετά το αποτυχημένο χτύπημα στο ΑΤΜ στα Καμένα Βούρλα, οι δράστες ξεφορτώθηκαν το κλεμμένο όχημα που είχαν μαζί τους στην έξοδο προς Ασπρονέρι και διέφυγαν με ένα παλιό όχημα μάρκας Nissan το οποίο έκλεψαν από την περιοχή «Χαλάσματα» όπου φαίνεται ότι έφτασαν πεζοί.

Στο Θεολόγο πρέπει να βρέθηκαν αναζητώντας κάλυψη μέσα σε ελαιόδεντρα και πυκνή βλάστηση περιμένοντας τη νύχτα είτε για να κάνουν κι άλλο χτύπημα ώστε να μη γυρίσουν άπρακτοι στη βάση τους που είναι η Αττική ή γιατί η έγκαιρη κινητοποίηση της Αστυνομίας τους έκλεισε το δρόμο διαφυγής και περίμεναν το σούρουπο για να περάσουν απαρατήρητοι από το κομμάτι της εθνικής.

Αυτή την ώρα οι τέσσερις άντρες ανακρίνονται από τους αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Λαμίας και το μεσημέρι της Πέμπτης θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα για να απολογηθούν.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου