Τετάρτη 7 Ιουλίου 2021

Μια 29χρονη ρωσίδα πoρνoστάρ έκανε βουτιά στο κενό από ουρανοξύστη

Το μυστηριώδες μήνυμα στο χέρι της

Τις τελευταίες στιγμές της 29χρονης Κριστίνα Λισίνα, Ρωσίδας πορνοστάρ του Διαδικτύου, με παρουσία στο Pοrnhυb και στο OnlyFans, κατέγραψαν κάμερες κλειστού κυκλώματος, πριν κάνει βουτιά στο κενό από ουρανοξύστη της Αγίας Πετρούπολης.

Η Λισίνα, η οποία ήταν γνωστή με το ψευδώνυμο Kris the foxx, γύριζε ταινίες για ενηλίκους αφού εγκατέλειψε το ενδεχόμενο μιας καριέρας στον τραπεζικό τομέα, με φίλους της να ισχυρίζονται πως αυτό που ήθελε ήταν να «αγαπηθεί και να κάνει οικογένεια».

Το βίντεο δείχνει την Κριστίνα να ανεβαίνει σκαλοπάτια, τρώγοντας πατατάκια λίγο πριν την πτώση της.

Μετά φαίνεται να μπαίνει στο κτήριο πριν πατήσει κουμπί για να καλέσει το ασανσέρ, μέσα στο οποίο εισέρχεται λίγο πριν ανέβει στην ταράτσα και κάνει βουτιά στο κενό.

Το πτώμα της βρέθηκε κοντά σε ένα μεγάλου ύψους κτήριο στην περιοχή Νέφσκι και στο χέρι της είχε ζωγραφισμένο ένα κέρμα που ανέγραφε «είσαι πάντα στην καρδιά μου». Τον θάνατό της ανακοίνωσε ο φίλος της και ζήτησε χρήματα για την κηδεία.

Η 29χρονη είχε πει σε πρόσφατη συνέντευξή της πως μπήκε στη βιομηχανία του πορνό αφού διαπίστωσε ότι το να δουλέψει σε τράπεζα δεν της ταίριαζε. «Μετακόμισα στην Αγία Πετρούπολη από το Κρασνογιάρσκ, δούλεψα σε μια τράπεζα για πέντε ημέρες ακριβώς και συνειδητοποίησα ότι δεν με ενδιέφερε», ενώ σε πρόσφατη ανάρτησή της σχετικά με την πανδημία είπε ότι της έλειπαν τα ταξίδια, ενώ αλλού είχε γράψει «δείξτε μου πώς να ζήσω» και «σχέσεις ή μοναξιά;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου