Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Άκης Τσοχατζόπουλος: Στην τελευταία του κατοικία υπό τους ήχους του ύμνου του ΠΑΣΟΚ

Με μαύρο μαντήλι στο κεφάλι η Βίκυ Σταμάτη αποχαιρετά τον σύζυγό της

Στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών είναι η τελευταία κατοικία του Άκη Τσοχατζόπουλου. 

Το φέρετρο βγήκε από τον ιερό ναό Αγίων Θεοδώρων υπό τους ήχους του ύμνου του ΠΑΣΟΚ, του τραγουδιού του Μάνου Λοΐζου «Καλημέρα ήλιε».

Η σύζυγός του Βίκυ Σταμάτη, η γυναίκα που έμεινε στο πλευρό του πρώην ισχυρού άνδρα του ΠΑΣΟΚ για 17 χρόνια, φορώντας μαύρη μαντήλα στο κεφάλι και κρατώντας ένα λευκό τριαντάφυλλο ακολουθεί συντετριμμένη το φέρετρο, έχοντας στο πλευρό της τον γιο της.

Υπενθυμίζουμε ότι το 2011 η κόρη του Μάνου Λοΐζου, Μυρσίνη, είχε στείλει επιστολή στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου να μην χρησιμοποιείται το τραγούδι του πατέρα της στις κομματικές τους εκδηλώσεις.

«Τόσα χρόνια σας ακούω να χρησιμοποιείτε το “Καλημέρα Ήλιε” στις Κομματικές σας συγκεντρώσεις. Παλιότερα, απλά με ενοχλούσε αισθητικά καθώς και με πλήγωνε, εξαιτίας αφενός της υποκρισίας σας, -διότι οι δικές σας αξίες επέβαλαν και έναν βαθιά εξουσιαστικό τρόπο ζωής, και δημιούργησαν σκλάβους αντί για ελεύθερους ανθρώπους, και ενεργούς πολίτες- και αφετέρου διότι οι δικές σας αξίες δεν έχουν καμία μα καμία σχέση με αυτό που προσπαθεί να πει το συγκεκριμένο τραγούδι» ανέφερε μεταξύ άλλων στην επιστολή της.

Δείτε τις φωτογραφίες:

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου