Παρασκευή 27 Αυγούστου 2021

Ανέστης Βλάχος: Θλίψη στην κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού

Τραγικές φιγούρες τα δύο του παιδιά...

Θλίψη στον χώρο του πολιτισμού σκόρπισε η είδηση πως ο Ανέστης Βλάχος, ο αγαπημένος “κακός” του ελληνικού κινηματογράφου έφυγε από τη ζωή, σε ηλικία 87 ετών, την περασμένη Τρίτη 22/8.

Το μεσημέρι της Παρασκευής 27 Αυγούστου πραγματοποιήθηκε δημόσια δαπάνη η κηδεία του σπουδαίου ηθοποιού στον Ιερό Ναό Άγιων Θεοδώρων του Α’ Κοιμητηρίου Αθηνών. 

Ο Ανέστης Βλάχος διετέλεσε δημοτικός σύμβουλος και αντιδήμαρχος του Δήμου Αθηναίων επί Δημαρχίας Δημήτρη Μπέη «εισφέροντας πολύτιμες υπηρεσίες στην μεταπολιτευτική ζωή της πρωτεύουσας».

Τραγικές φιγούρες στην κηδεία του ηθοποιού ήταν τα δύο του παιδιά, ο Ηρακλής και η Έλλη Βλάχου, οι οποίοι έτρεφαν τεράστια αδυναμία στον αγαπημένο τους πατέρα. Tο TLIFE και ο Πέτρος Χόντος βρέθηκαν το μεσημέρι της Παρασκευής στο Α’ Νεκροταφείο Αθηνών.

Ο Ανέστης Βλάχος είχε εισαχθεί, από τα τέλη Ιουλίου, στο νοσοκομείο «Ευαγγελισμός», κατόπιν σοβαρής εξασθένησης του οργανισμού του, εξαιτίας των πολλαπλών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε τα τελευταία χρόνια. Την περασμένη Τρίτη 24/8 άφησε την τελευταία του πνοή, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος τους οικείους του.

Πηγή: tlife.gr Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου