Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Μόσιαλος για Στέφανο Τσιτσιπά: Απογοήτευσε η δήλωσή του για το εμβόλιο – Ας μας προβληματίσει

«Από την αποθέωση στην απαξίωση ένα τσιγάρο δρόμος»

Ηδήλωση του Στέφανου Τσιτσιπά ότι δεν έχει εμβολιαστεί και ότι δεν σκοπεύει να το κάνει όσο δεν είναι υποχρεωτικό προκάλεσε αίσθηση και αρκετά σχόλια. Μάλιστα, ο Ράφα Ναδάλ εξέφρασε τη διαφωνία του με τον Έλληνα τενίστα, τονίζοντας πως μόνο με το εμβόλιο θα βγούμε από τον εφιάλτη του Κορονοϊός

Μια ανάρτηση στο Facebook έκανε και ο καθηγητής του LSE, Ηλίας Μόσιαλος, στην οποία σημειώνει: «Από την αποθέωση στην απαξίωση ένα τσιγάρο δρόμος.

Μόνο το 39% των συμπατριωτών μας ηλικίας 18-24 ετών έχουν κάνει το εμβόλιο (με κίνητρα και χωρίς κίνητρα).

Αυτό είναι το πραγματικό πρόβλημα και υπερβαίνει τις δηλώσεις του πρώην; ειδώλου (το ερωτηματικό το βάζω γιατί πολλές φορές η πορεία από την απαξίωση στην αποθέωση είναι μισό τσιγάρο δρόμος, ειδικά στη χώρα μας).

Η δήλση που τόσο απογοήτευσε, γιατί έγινε από επώνυμο που μπορεί να επηρεάσει την κοινή γνώμη, ας μας προβληματίσει γενικότερα.

Οι ελάχιστες παρενέργειες των εμβολίων είναι ειδήσεις καθημερινά και όχι το πόσοι έχουν σωθεί λόγω της προστασίας των εμβολίων.

Ο άδικος θάνατος ενός εμβολιασμένου συμπατριώτη μας γίνεται κυρίαρχη είδηση ενώ ‘ξεχνάμε’ ότι είχαμε 13,204 άδικους θανάτους ανεμβολίαστων συμπατριωτών μας μέχρι στιγμής.

Στο διαδίκτυο αλλά και σε τηλεοπτικές εκπομπές προβάλλονται απόψεις για τα εμβόλια από ‘πανεπιστημιακούς’ και ‘ειδικούς’ μπροστά στις οποίες η ανώριμη τοποθέτηση του επωνύμου τενίστα είναι ήσσονος σημασίας.

Ενόχλησε ο κ. Τσιτσιπάς αλλά μήπως πέρα από το δέντρο να δούμε και το δάσος;».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου