Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Χρήστος Μάστορας: Η αφιέρωση στον κουμπάρο του Λευτέρη Πετρούνια

Η ανάρτηση του τραγουδιστή στο Instagram

Με ένα κείμενο μέσα από τον προσωπικό του τρόπο λογαριασμό στο Instagram συνεχάρη ο Χρήστος Μάστορας τον Λευτέρη Πετρούνια για το χάλκινο μετάλλιο που κέρδισε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο.

Οι δύο άντρες, εκτός από καλοί φίλοι είναι και κουμπάροι, αφού ο τραγουδιστής έχει βαφτίσει τη μεγάλη κόρη του Λευτέρη Πετρούνια και της Βασιλικής Μιλλούση.

«Άλλη μια νίκη, άλλη μια διάκριση για έναν τύπο που κάνει τα αδύνατα δυνατά! Που πέρασε από φωτιά και σίδερο για να γίνει ατσάλι και τελικά δεν υπάρχει μέταλλο ή κράμα, λίθος η διαμάντι που να έχουν την αξία της ψυχής αυτού του σπουδαίου Ολυμπιονίκη!

Σε ευχαριστούμε Λευτέρη για όλες τις συγκινήσεις που μας έχεις προκαλέσει, τις προσωπικές σου διακρίσεις που τις μοιράζεσαι με έναν ολόκληρο λαό και την υπερηφάνια που μας έχεις κάνει να νιώσουμε. Επόμενος στόχος το Παρίσι και ξέρω ότι είσαι από τώρα έτοιμος για την κορυφή!

Στην πρώτη φωτογραφία είναι ένα στιγμιότυπο από τη δύναμη την συγκέντρωση και την τεχνική και στη δεύτερη είναι οι πραγματικοί καρποί όλων αυτών !!! Οι 3 γυναίκες της ζωής σου. Σ’αγαπάμε και σε ευχαριστούμε για όλα!!! Πάντα δίπλα σου!»

Χρήστος Μάστορας: Η ανάρτηση στο Instagram για τον Λευτέρη Πετρούνια

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου