Τρίτη 3 Αυγούστου 2021

Δάφνη: «Η ποινή του είναι μία και αυτή θα ζητήσουμε, τα ισόβια» είπε ο δικηγόρος της οικογένειας

Στον ανακριτή ο 40χρονος που σκότωσε τη γυναίκα του στη Δάφνη

«Ηποινή του είναι μία και αυτή θα ζητήσουμε, την ισόβια κάθειρξη». Αυτό είπε, μεταξύ άλλων, ο Γιάννης Γλύκας, δικηγόρος της οικογένειας της 31χρονης, που σκότωσε ο 40χρονος σύζυγός της στη Δάφνη.

«Πρόκειται για ανθρωποκτονία από πρόθεση, σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, που η μοναδική σωστή δικαστική κρίση είναι αυτή της ισοβίου καθείρξεως. οποιαδήποτε προσπάθεια Να πείσει ότι τελούσε εν βρασμώ θα πέσει στο κενό.

Είναι ξεκάθαρο ότι λειτούργησε με δόλο, με οργανωμένο σχέδιο. Προετοίμαζε την αφαίρεση της ζωής της συζύγου για μεγάλο χρονικό διάστημα. 

Είχαν προηγηθεί πολλά περιστατικά ενδοοικογενειακής βίας, που είχαν καταγγελθεί. Δυστυχώς δεν αντιμετωπίστηκαν. Υπάρχουν τεράστιες ευθύνες γι’ αυτές τις παραλείψεις της Ελληνικής Αστυνομίας» είπε.

«Δηλώνουμε ξεκάθαρα ότι θα πάει η υπόθεση μέχρι τέλους. Δεν πρόκειται να βρεθεί λύση επιείκειας από την οικογένεια. Η ποινή του είναι μία και αυτή θα ζητήσουμε, την ισόβια κάθειρξη» κατέληξε. Νωρίτερα κατά την είσοδο του 40χρονου στο κτίριο 9 της Ευελπίδων συγγενείς του θύματος της επιτέθηκαν.

Τα όσα είπε στην ανακρίτρια ο άνδρας σοκάρουν: ««Όρμηξα πάνω της, ξάπλωσα πάνω της και την κάρφωσα με την μύτη του μαχαιριού μία φορά στο λαιμό. Εκείνη τότε ξύπνησε άρχισε να φωνάζει “πεθαίνω” και με το αριστερό χέρι της έκλεισα το στόμα. Έτσι αριστερά από το κεφάλι της και με τα δυο μου χέρια της έκλεισα το στόμα γιατί φώναζε. Μετά από περίπου ένα λεπτό εκείνη σταμάτησε να αντιστέκεται και να φωνάζει»

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου