Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Δολοφονία 56χρονης στη Θεσσαλονίκη: Στον εισαγγελέα ο δράστης – Συχνοί οι τσακωμοί του ζευγαριού

Ο άνδρας φέρεται να έπινε και να έβριζε την 55χρονη

Στον εισαγγελέα θα οδηγηθεί σήμερα ο 48χρονος άνδρας που φέρεται να δολοφόνησε την 56χρονη σύντροφό του από τη Γεωργία στη Θεσσαλονίκη. 

Ο δράστης συνελήφθη λίγο πριν τις 20:00 σε εμπορικό κέντρο της Καλαμαριάς.

Μάλιστα, όπως αναφέρθηκε στο Mega, περίοικοι τον είδαν να ξαπλώνει κάτω από ένα δέντρο, αφού πρώτα σκούπισε τα αίματα από πάνω του.

Το έγκλημα σημειώθηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (23.08), στην οδό Γραβιάς 47 στη Θεσσαλονίκη. Η 56χρονη αφού γρονθοκοπήθηκε από τον σύντροφό της, δολοφονήθηκε με ένα μαχαίρι. Ο φερόμενος ως δράστης φαίνεται πως κλείδωσε το σπίτι κατά την αποχώρησή του και εντοπίστηκε λίγες ώρες αργότερα.

Το ζευγάρι είχε απασχολήσει ξανά στο παρελθόν τις Αρχές, καθώς αρκετές φορές οι γείτονες είχαν καλέσει την Αστυνομία καθώς το ζευγάρι τσακωνόταν διαρκώς. Έτσι και χθες.

Τα τελευταία λόγια της άτυχης Γεωργιανής ήταν «σε παρακαλώ μη με σκοτώσεις», φωνάζοντάς τα στην μητρική της γλώσσα.

Δολοφονία 56χρονης στη Θεσσαλονίκη:«Έπινε και την έβριζε»

Σύμφωνα με φίλη του θύματος η 56χρονη δούλευε ως οικιακή βοηθός τα τελευταία 20 χρόνια στην Ελλάδα, και της είχε εκμυστηρευτεί τα προβλήματα που είχε με τον σύντροφό της, αλλά και τη διάθεσή της να τον χωρίσει.

O φερόμενος ως δράστης έπινε και έβριζε.

Ο δράστης εργάζονταν σε οικοδομές. Δεν έχει επιβεβαιωθεί αν θύμα και δράστης ήταν παντρεμένοι, η 56χρονη είχε παιδί από άλλο γάμο.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου