Τρίτη 24 Αυγούστου 2021

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Πέθανε ο άνδρας που είχε σκοτώσει την 47χρονη στην επιχείρησή της

Μετά το έγκλημα είχε προσπαθήσει να αυτοκτονήσει

Κατέληξε στο Βενιζέλειο νοσοκομείο ο 49χρονος άνδρας, ο οποίος στις 9 Αυγούστου πυροβόλησε και σκότωσε την 47χρονη Σταυρούλα, μητέρα δυο παιδιών, μέσα στην επιχείρηση που διατηρούσε στο Πάνορμο Μυλοποτάμου.

Ο 49χρονος ο οποίος πριν από λίγες ημέρες είχε πάρει εξιτήριο από την Μονάδα Εντατικής Θεραπείας Βενιζέλειου και νοσηλευόταν στην Γναθοχειρουργική Κλινική του νοσοκομείου πέθανε, καθώς αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα, μετά την απόπειρα αυτοκτονίας και ειδικότερα στο σπλαχνικό κρανίο όπως αναφέρει το creta24.gr.

Έγκλημα στο Ρέθυμνο: Το χρονικό

Η γυναίκα, ενώ ήταν στην είσοδο της επιχείρησης της, την πλησίασε ο 49χρονος που στάθμευσε απ’ έξω το Ι.Χ. του και κάτι της είπε. Ωστόσο επειδή είχαν κάποιες διαφορές εκείνη επέλεξε να τον αγνοήσει και γύρισε την πλάτη της, έτσι ώστε να τον αναγκάσει να αποχωρήσει για να μην δημιουργηθεί φασαρία μπροστά στον κόσμο.

O δολοφόνος, αμέσως μετά το έγκλημα που διέπραξε, εξαφανίστηκε από το Πάνορμο. Όταν έφτασαν οι αστυνομικοί στον τόπο του εγκλήματος άρχισαν να τον αναζητούν και τον βρήκαν αιμόφυρτο σε κοντινή σχετικά απόσταση από το χωριό, σε σημείο όπου η οικογένεια του διατηρεί ποιμνιοστάσιο. Είχε αυτοπυροβοληθεί στο κεφάλι για να δώσει τέλος στη ζωή του.

Αδιευκρίνιστα παραμένουν τα αίτια που οδήγησαν τον δολοφόνο στην πράξη του. Σύμφωνα με όσα είχε μεταδώσει το creta24 το αίτιο θανάτου μπορεί να ήταν ερωτικό και ο 49χρονος να τη δολοφόνησε γιατί τον είχε απορρίψει.


0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου