Πέμπτη 5 Αυγούστου 2021

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Καίγονται σπίτια στη Δροσοπηγή – Εκκενώνονται Κρυονέρι, Αφίδνες και Κοκκινόβραχος

Βίντεο και φωτογραφίες - Σε πύρινη πολιορκία η Εύβοια και η Ηλεία

Ημεγάλη αναζωπύρωση της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη, προκάλεσε νέα μέτωπα πυρκαγιάς τα οποία καίνε ανεξέλεγκτα..

Με μηνύματα του 112 έχει δοθεί εντολή για εκκένωση στην Ιπποκράτειο Πολιτεία και στη Δροσοπηγή, ενώ ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης πήγε στο σημείο.

Η φωτιά έχει φτάσει στα πρώτα σπίτια της Δροσοπηγής, με την αστυνομία να ψάχνει πόρτα – πόρτα μήπως κάποιος κάτοικος δεν έχει φύγει από την οικία του.

Εντολή εκκένωσης δόθηκε για το Κρυονέρι, τις Αφίδνες και τον Κοκκινόβραχο καθώς οι φλόγες λίγο πριν τις 19:00 απειλούσαν τις περιοχές.

Η φωτιά καίει στρέμματα από το δάσος, τα οποία είχαν γλιτώσει από την πυρκαγιά που ξέσπασε προχθές στη Βαρυμπόμπη.

Φωτιά στη Βαρυμπόμπη: Ποιοι δρόμοι είναι κλειστοί

Σύμφωνα με ενημέρωση από την τροχαία, και λόγω της αναζωπύρωσης της φωτιάς στη Βαρυμπόμπη και τις γύρω περιοχές, η κυκλοφορία των οχημάτων διακόπτεται στα ακόλουθα σημεία:

  • Κόμβος Βαρυμπόμπης – Ερυθραίας στο ρεύμα προς ΒαρυμπόμπηΤατοΐου από οδό Πάρνηθος (ταβέρνα ‘Το Χάνι’) στο ρεύμα προς ΒαρυμπόμπηΤατοΐου από την Λ. Κύμης στο ρεύμα προς ΒαρυμπόμπηΛεωφόρος Κρυονερίου από την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως στο ρεύμα προς ΝεκροταφείοΙπποκράτους από την συμβολή της με την οδό Αριστογείτονος.ΕΟ Μαλακάσας Σκάλας Ωροπού από την συμβολή της με την οδό ΚαβάφηΠάρνηθος από την συμβολή της με την οδό Αγ. ΤριάδοςΔροσοπηγής από το ύψος της Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Λαμίας στο ρεύμα προς ΔροσοπηγήΤατοΐου από την συμβολή της με την οδό Ερυθραίας στο ρεύμα προς ΒαρυμπόμπηΜουσών από την οδό ΟρφέωςΤατοΐου από το ύψος της Νότιας Πύλης ΑεροδρομίουΤατοΐου από το ύψος του Ι.Ν. Αποστόλων Πέτρου και ΠαύλουΛεωφόρος Κρυονερίου από την οδό ΛεύκηςΕΟ Μαλακάσας Σκάλας Ωροπού από την οδό ΑνεξαρτησίαςΑνισόπεδος Κόμβος Κρυονερίου – Οδός ΜακεδονλιαςΑνισόπεδος Κόμβος Κρυονερίου – Οδός ΤυρταίαςΑγ. Μερκούριου από την οδό Αγ. ΤριάδοςΑνώνυμη οδός από την περιοχή Σφενδάλη προς την Ιπποκράτειο Πολιτεία

Η τροχαία ενημέρωσε, τέλος, πως αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων στη Λ. Κύμης από οδό Ορτανσίας στο ρεύμα προς Βαρυμπόμπη.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου