Τετάρτη 11 Αυγούστου 2021

Η Μπέττυ Μαγγίρα μπαίνει στην πρωινή ζώνη και αποκαλύπτεται

"Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι" ξεκαθαρίζει η Μπέττυ Μαγγίρα.

Την πρώτη της συνέντευξη παραχώρησε η Μπέττυ Μαγγίρα, στο περιοδικό Hello και τον δημοσιογράφο Γιάννη Βίτσα, μετά την επίσημη ανακοίνωση του OPEN πως αναλαμβάνει την καθημερινή πρωινή ζώνη του σταθμού. 

Πριν από την πρώτη τηλεοπτική της «καλημέρα», λοιπόν, η αγαπημένη showoman μιλάει για όλα!

Ξεκινώ την κουβέντα μας με το νέο τηλεοπτικό εγχείρημα σου, την καθημερινή, πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή του OPEN που πρόκεται να παρουσιάσεις από τον Σεπτέμβριο. Μίλησε μου για το νέο σου στοίχημα.

Δεν θα το έλεγα στοίχημα αλλά πρόκληση! Γιατί θα είναι η πρώτη φορά που θα δοκιμαστώ σε κάτι τέτοιο, σε μια τόσο δύσκολη περίοδο της ζωής όλων μας και σε μια ζώνη που ειδικά φέτος έχει μεγάλο ανταγωνισμό.

Φαντάζομαι ότι δεν είναι η πρώτη φορά που σου προτείνουν να αναλάβεις τα ηνία της παρουσίασης ενός τέτοιου project. Για ποιο λόγο το αποφάσισες τώρα;

Κι όμως, δεν μου είχαν ξαναπροτείνει παρουσίαση στην πρωινή ζώνη. Την απόφαση για να το κάνω την πήρα επειδή φέτος νιώθω πιο ώριμη και πιο έτοιμη από ποτέ.

Τι διαφορετικό λοιπόν θα έχει αυτή η εκπομπή;

Ετοιμάζουμε ένα πρωινό με πολύ κέφι και με ιδέες που γελάμε και εμείς οι ίδιοι όταν τις συζητάμε. Άλλωστε, δεν υπάρχει λόγος να επαναλάβουμε κάτι που υπήρχε και πριν. Είμαι η Μπέττυ και μπαίνω στην πρωινή ζώνη χωρίς να χρειάζεται να συγκρίνω τον εαυτό μου με κάτι που έχω κάνει ή έχουν κάνει άλλοι. Το πάμε όλο από την αρχή. Μηδενίζουμε το κοντέρ και ξεκινάμε! Σίγουρα θα έχει τις κλασικές ενότητες, όπως μόδα, σχολιασμό, showbiz, μαγειρική – και εκεί τελειώνει το κλασικό!

Στα τηλεοπτικά πηγαδάκια αναφερόταν έντονα ότι αρχικά σας είχε προταθεί να κάνετε την πρωινή εκπομπή του καναλιού μαζί με τον Δημήτρη Μάζη. Είναι αλήθεια;

Όχι, δεν είναι αλήθεια.

Ποιοι θα είναι οι συνεργάτες σου μπροστά και πίσω από τις κάμερες;

Φτιάχνουμε την ομάδα μας με τη λογική που προανέφερα. Άνθρωποι γνωστοί και αγαπητοί στο κοινό, που θα μπορούν να υποστηρίξουν τις ενότητες μας με γνώσεις, ετοιμότητα και χιούμορ. Έχουμε κάνει αρκετές ασκήσεις χημείας και έχουμε σχεδόν φτιάξει την τέλεια ομάδα δράσης. Τα ονόματα δεν μπορώ να τα πω ακόμα. Θα ανακοινωθούν από το κανάλι.

Τι διαφορετικό επιθυμείς να έχει το συγκεκριμένο πρόγραμμα;

Σκεφτόμαστε ένα πρωινό που θα φέρνει χαρά στον τηλεθεατή, ειδικά αυτή την περίοδο που όλοι έχουμε ανάγκη από αισιοδοξία και ένα γλυκό κλείσιμο του ματιού. Μοντέρνο αλλά και προσιτό, με χιούμορ και πολύ άμεση επαφή με τον τηλεθεατή.

πηγή

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου