Παρασκευή 20 Αυγούστου 2021

Καταπέλτης ο Απόστολος Γκλέτσος: «Τι άλλο θα έκαναν πια; Έγκλημα; Θα έπαιρναν ζωή;»

«Τώρα θα έρθει η κάθαρση και η τιμωρία από τη δικαιοσύνη», λέει ο Απόστολος Γκλέτσος.

Για το κίνημα metoo απάντησε ο Απόστολος Γκλέτσος, σε συνέντευξη που έδωσε στο περιοδικό ΕΓΩ και τη Νάντια Αδαμοπούλου. 

Ο γνωστός ηθοποιός τόνισε πως δεν είχε ακούσει για όλα αυτά τα πολύ σοβαρά πράγματα και ότι αν τα ήξερε, θα είχε επέμβει.

Έχετε κάποιο σχόλιο για το κίνημα metoo; Φανταζόσασταν ποτέ ότι θα γινόντουσαν στην Ελλάδα τέτοιες αποκαλύψεις;

Ήταν η στιγμή που έπρεπε οπωσδήποτε να σπάσει το απόστημα. Οπωσδήποτε! Δεν πήγαινε άλλο, όπως είδαμε και όπως καταλάβαμε, δεν πήγαινε άλλο. Έπρεπε περισσότερο για τους θύτες να σταματήσει όλο αυτό, γιατί πού θα κατέληγαν αυτοί οι άνθρωποι; Τι άλλο θα έκαναν πια, αν δεν τους σταματούσε κάποιος; Στο έγκλημα; Θα έπαιρναν ζωή; Ακόμη και η απέχθεια έχει τα όριά της. Ήταν απεχθές όλο αυτό, αλλά επιτέλους σταμάτησε. Τώρα θα έρθει η κάθαρση και η τιμωρία από τη δικαιοσύνη.

Να σας ρωτήσω αν γνωρίζατε για παραβατικές συμπεριφορές;

Πραγματικά δεν είχα ακούσει τέτοια πράγματα. Κοίταξε, για να μην το παίζω και μάγκας, αν ήξερα ότι γινόντουσαν τέτοια πράγματα, θα είχα επέμβει. Θα είχα πάει στον εισαγγελέα και θα είχα επέμβει σοβαρά. Θα είχα απευθυνθεί στα θύματα και θα ρώταγα «συνέβη όντως αυτό;». Τέτοια σοβαρά πράγματα δεν είχα ακούσει.

Τα τελευταία 15 χρόνια έλειπα από το θέατρο. Αυτά δεν γινόντουσαν στην τηλεόραση, στο θέατρο γινόντουσαν. Ελπίζω να τελειώσουν και μπράβο στα κορίτσια που τόλμησαν να μιλήσουν. Σε ότι αφορά το θέατρο, ήταν και το timing, το lockdown. Με κλειστά τα θέατρα, βρίσκεις το κουράγιο να μιλήσεις.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου