Δευτέρα 9 Αυγούστου 2021

Κώστας Χατζής: Στις στάχτες το σπίτι του τραγουδιστή στο Καστρί Ευβοίας

Θύμα των πύρινων μετώπων η περιουσία που είχε χτίσει ο Κώστας Χατζής.

Αναρίθμητες μοιάζουν οι πληγές που άφησαν οι καταστροφικές πυρκαγιές και ο Κώστας Χατζής αποτελεί θύμα αυτών. Πιο συγκεκριμένα, ο δημοφιλής καλλιτέχνης είδε την περιουσία του, το σπιτικό του, τους κόπους μιας ζωής να γίνονται στάχτη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ της ενημερωτικής εκπομπής «Alpha Παντού», δεν είναι λίγα τα καμμένα σπίτια στο Καστρί Ευβοίας. Ανάμεσα σε αυτά βρίσκεται και το σπίτι του δημοφιλούς τραγουδιστή Κώστα Χατζή.

Στην συγκεκριμένη περιοχή υπάρχουν, σήμερα, παντού στάχτες. «Αυτό γίνεται από χθες Κυριακή. Δεν μπορεί κάποιος να καθίσει εδώ, να φάει κάτι. Πέφτουν στάχτες παντού. Στα καθίσματα, στα τραπέζια. Οι επιχειρήσεις έχουν πληγεί, τα ενοικιαζόμενα έχουν αδειάσει και πάνω στα αυτοκίνητα υπάρχουν παντού στάχτες» τόνισε η δημοσιογράφος της εκπομπής του Alpha.

Παράλληλα, στις εικόνες που προβλήθηκαν στο «Alpha Παντού», είδαμε τις μαύρες εικόνες που σήμερα αντικατοπρίζουν την οικία που είχε δημιουργήσει ο Κώστας Χατζής.

ο σπίτι του Κώστα Χατζή βρίσκεται επάνω σε έναν λόφο, μέσα σε πεύκα, γύρω βρίσκονται οι ελαιώνες του και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Δεν έχει απομείνει τίποτα. Έχει πέσει η σκεπή, έχουν καεί όσα αντικείμενα και έπιπλα υπήρχαν μες στο σπίτι, έχουν λιώσει τα παράθυρα. Δεν έχει απομείνει απολύτως τίποτα» πρόσθεσε η δημοσιογράφος του Alpha.

Πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου