Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Κρήτη: Κρίσιμη η κατάσταση της 36χρονης εγκύου – Έχει βαριά πνευμονία, φόβοι για το μωρό

Η γυναίκα δεν είχε κάνει το εμβόλιο

Σε κρίσιμη κατάσταση συνεχίζει να νοσηλεύεται στο Βενιζέλειο η 36χρονη έγκυος που νοσεί με κορονοϊό και διανύει την 24η εβδομάδα κύησης. 

Η γυναίκα δεν είχε κάνει το εμβόλιο.

Σύμφωνα με την ανακοίνωση του νοσοκομείου η η 36χρονη νοσηλευόταν στη μονάδα Covid και λόγω βαριάς αναπνευστικής ανεπάρκειας κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά της στη ΜΕΘ Covid, όπου διασωληνώθηκε και παραμένει σε σοβαρή κατάσταση.

«Έχει βαριά πνευμονία. Φοβούνται και για το μωρό οι γιατροί. Σήμερα περιμένω να με πάρουν τηλέφωνο» σημείωσε. Σύμφωνα με το σύζυγό της, η 36χρονη εργαζόταν σε σούπερ μάρκετ, όπου κόλλησε κορονοϊό από ασυμπτωματικό συνάδελφό της» είπε ο σύζυγός της στο Live News.

«Στην αρχή είχε δέκατα και έβηχε συνέχεια. Την βάλανε στο νοσοκομείο και μετά την έστειλα στον Ηράκλειο. Της γύρισε σε πνευμονία. Μιλήσαμε και μου λέει ότι είναι καλά. Αργότερα μου έστειλε μήνυμα ότι θα την ετοιμάσουν για την εντατική» πρόσθεσε.

Η 36χρονη, υπογράμμισε ο σύζυγός της, σκόπευε να εμβολιαστεί αφότου γεννήσει. «Εγώ το έχω κάνει. Λέγαμε μετά που θα γεννήσει να το κάνει» ανέφερε.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου