Παρασκευή 13 Αυγούστου 2021

Νίκη Λυμπεράκη: Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα μετά το OPEN;

Την επόμενη τηλεοπτική της κίνηση συζητάει η Νίκη Λυμπεράκη.

Επίσημο τέλος δόθηκε στη συνεργασία που είχε τα τελευταία χρόνια η Νίκη Λυμπεράκη με τον τηλεοπτικό σταθμό OPEN, έπειτα από την ανακοίνωση που εξέδωσε ο τηλεοπτικός σταθμός της Παρασκευή 20 Ιουλίου 2021. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων που παρουσίασε η γνωστή δημοσιογράφος.

Ποιο θα είναι το επόμενο βήμα, όμως, που θα κάνει η Νίκη Λυμπεράκη στην τηλεοπτική της διαδρομή;

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Secret των Παραπολιτικών, θολό παραμένει προς ώρας το τοπίο σχετικά με την πιθανότητα ένταξης της δημοσιογράφου στην ΕΡΤ. Η ανεπίσημη κρούση που της είχε γίνει, αφορούσε όχι την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων, όπως αρχικά είχε διαρρεύσει, αλλά μια εβδομαδιαίας συχνότητας ενημερωτική εκπομπή με σημαντικούς καλεσμένους.

Άπαντες οι εμπλεκόμενοι στην ΕΡΤ έχουν υπογραμμίσει την εμφανή έλλειψη ενός προσώπου στην κρατική τηλεόραση που θα μπορούσε να αναλάβει τον συγκεκριμένο ρόλο. Ως εκ τούτου, σύμφωνα πάντα με το ίδιο ρεπορτάζ, η Νίκη Λυμπεράκη θα μπορούσε να είναι μια λύση. Ωστόσο αρκετοί εισηγούνται στο δίδυμο Ζούλια – Γαμπρίτσου την προώθηση ενός πιο έμπειρου στελέχους, με «γωνίες» στον λόγο του και διαχρονική επιρροή, που εκτός των άλλων θα μπορούσε να χρωματίσει και το κεντρικό δελτίο ειδήσεων.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου