Δευτέρα 16 Αυγούστου 2021

Νίκος Βερλέκης: «Τα πρώτα ονόματα έπαιρναν πολλά χρήματα αλλά κι εγώ δεν έχω παράπονο»

«Έχω ζήσει από αυτή τη δουλειά και δεν κλαίγομαι», λέει ο  Νίκος Βερλέκης

Ο Νίκος Βερλέκης παραχώρησε συνέντευξη στο περιοδικό “Λοιπόν” και την Έλενα Πολυχρονοπούλου, όπου απάντησε, μεταξύ άλλων, και για τις οικονομικές απολαβές στον παλιό ελληνικό κινηματογράφο.

Οι οικονομικές απολαβές ήταν ικανοποιητικές;

Τα πρώτα ονόματα έπαιρναν πολλά χρήματα αλλά κι εγώ δεν έχω παράπονο. Έχω ζήσει από αυτή τη δουλειά και δεν «κλαίγομαι».

Οι οικονομικές απολαβές ήταν ανάλογα με τι κατηγορίας ηθοποιός ήσουν. Αν ήσουν μεγάλο όνομα, θα αμειβόσουν πάρα πολύ καλά, αλλά όχι ότι και οι υπόλοιποι δεν ήμασταν ικανοποιημένοι. Δεν αισθάνομαι ότι έχω αδικηθεί. Βέβαια είναι και τι επιλογές κάνεις. Αν θα επιλέξεις την καριέρα ή τη ζωή. Εγώ επέλεξα να ρίξω το βάρος μου στη ζωή! Σήμερα πάντως, οι οικονομικές απολαβές, ειδικά στην τηλεόραση είναι ελάχιστες…

Ανταγωνισμός μεταξύ σας υπήρχε;

Όχι, προσωπικά δεν αισθάνθηκα ποτέ κανέναν ανταγωνισμό απέναντι στον οποιονδήποτε. Κάποιοι, ίσως ελάχιστοι, να ήταν ανταγωνιστικοί απέναντί μου, αλλά εγώ δεν υπήρξα ποτέ σε αυτή τη θέση. Ίσα ίσα που θαύμαζα τους ηθοποιούς ένα ήταν καλοί, αλλά να ζηλέψω, όχι! Άσε που γενικά είχα αρκετούς φίλους εντός χώρου και πάντα κρατούσα καλές σχέσεις με όλους!

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου