Τρίτη 31 Αυγούστου 2021

Οργή στο Μαξίμου με Αποστολάκη: Σε έντονο ύφος η επικοινωνία με Μητσοτάκη – «Η απόφαση δημιουργεί πολιτικό πρόβλημα»

Αιφνιδιασμός στην κυβέρνηση για τη στάση του Ναυάρχου

Αιφνιδιασμό στο Μέγαρο Μαξίμου προκάλεσε η απόφαση του Ναυάρχου Ευάγγελου Αποστολάκη να μην αποδεχτεί τελικά την θέση του υπουργού Πολιτικής Προστασίας μετά τις αντιδράσεις που προκλήθηκαν τόσο από τον ΣΥΡΙΖΑ αλλά και από τα υπόλοιπα κόμματα της αντιπολίτευσης. 

Τον αιφνιδιασμό διαδέχθηκε η οργή καθώς ο κ. Αποστολάκης μονοπώλησε το ενδιαφέρον και φαινόταν μέχρι και πριν από λίγη ώρα αποφασισμένος να ενταχθεί στο κυβερνητικό σχήμα.

Ειδικά μετά την αποκάλυψη και του παρασκηνίου των επικοινωνιών που είχε ο κ. Αποστολάκης τόσο με τον Πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξη Τσίπρα, το Μαξίμου συνειδητοποίησε ότι ο Ναύαρχος δεν είχε αντιμετωπίσει με την δέουσα σοβαρότητα την υποχρέωση που δέχτηκε να αναλάβει.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον ίδιο σε έντονο ύφος, εξηγώντας του ότι η απόφασή του δημιουργεί σοβαρό πολιτικό πρόβλημα. 

Αυτό που αναμένεται τώρα είναι η επίσημη ανακοίνωση από την κυβέρνηση που αναζητεί υπουργό για ένα πρόσωπο εμπιστοσύνης σε ένα νεοσύστατο υπουργείο στο οποίο έχει ήδη ποντάρει πολλά.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου