Τετάρτη 18 Αυγούστου 2021

Στέφανος Τσιτσιπάς: Το μήνυμα μετά τον σάλο για τον… μη εμβολιασμό του

«Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις και εκείνους που στέκονται δίπλα σου»

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αποκάλυψε πρόσφατα ότι δεν έχει εμβολιαστεί για τον κορονοϊό και ότι δεν θα το κάνει μέχρι ο εμβολιασμός να γίνει υποχρεωτικός.

Μια δήλωση που προκάλεσε σάλο, καθώς ο τενίστας πέρυσι συμμετείχε στην καμπάνια της ελληνικής κυβέρνησης για τον κορονοϊό.

«Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι’ αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει» είπε ο Στέφανος Τσιτσιπάς.

Μάλιστα, οι δημοσιογράφοι επέμειναν και τον ρώτησαν ξανά: «Θα εμβολιαζόσασταν μόνο αν ήταν υποχρεωτικό;», με τον Έλληνα πρωταθλητή να απαντά καταφατικά.

Οι παραπάνω δηλώσεις προκάλεσαν αίσθηση και πολλά σχόλια στα social media.

Μετά τον σάλο, ο Στέφανος Τσιτσιπάς προχώρησε σε μια ανάρτηση στο Instagram, στην οποία γράφει το εξής: «Προσέχοντας τον εαυτό σου, προσέχεις και εκείνους που στέκονται δίπλα σου».

«Εμβολιάσου σε παρακαλώ. Κάντο για τον εαυτό σου και τους άλλους γύρω σου», αναφέρει ένα σχόλιο κάτω από την ανάρτηση, ενώ και άλλοι χρήστες προτρέπουν τον Έλληνα τενίστα να εμβολιαστεί κατά του κορονοϊού.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου