Πέμπτη 12 Αυγούστου 2021

Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ για αυτό το καλοκαίρι

Πώς να επιτύχετε το πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα

Το καλοκαίρι είναι η εποχή των έντονων χρωμάτων και των τολμηρών αλλαγών. 

Είναι η περίοδος που είμαστε πιο χαλαρές και απελευθερωμένες να ακολουθήσουμε τις τάσεις της μόδας και του μακιγιάζ, κάτι που καθιστά πιο εύκολα εφικτό και το γεγονός να τολμήσουμε έντονα χρώματα στο μακιγιάζ των ματιών μας, επιλέγοντας ακόμη φλούο και νέον αποχρώσεις.

Τα έντονα χρώματα στα μάτια είναι η απόλυτη τάση στο μακιγιάζ για το καλοκαίρι του 2021

Αν και το μακιγιάζ που δείχνει να μην είναι επιτηδευμένο μοιάζει να υιοθετείται από όλο και περισσότερες γυναίκες, ήρθε ο καιρός να δοκιμάσετε και κάτι πιο τολμηρό. Αν αναρωτιέστε πώς μπορείτε να επιτύχετε το τέλειο καλοκαιρινό μακιγιάζ ματιών σε έντονα και τολμηρά χρώματα που σίγουρα δεν περνάνε απαρατήρητα το byrdie.com έχει όλα τα tips.

Αρχικά, αυτό που μπορείτε να κάνετε για μια άκρως δραματική εμφάνιση είναι να εφαρμόσετε μια βάση από λευκό eyeliner στα καπάκια των ματιών σας, επιτρέποντας έτσι τις χρωματιστές σκιές ματιών σας να έχουν μια βάση για να προσκολλώνται καλύτερα.

Επίσης, ο τρόπος για να δημιουργήσετε ένα άκρως τολμηρό βλέμμα είναι μέσω της προσθήκης υφής. Μπορείτε να το κάνετε προσθέτοντας πλέγματα ποπ αρτ χρώματος στο καπάκι, για παράδειγμα, ή τοποθετώντας πολύχρωμα υγρά eyeliners και σκιές ματιών νέον.

Και στην περίπτωση που δεν θέλετε να χαλάσετε την βάση του μακιγιάζ σας (foundation, κονσίλερ) με το χρώμα των σκιών που πιθανότατα να τρέξει στο δέρμα σας, οι επαγγελματίες του χώρου προτείνουν πρώτα να βάφετε τα μάτια σας και εν συνεχεία να εφαρμόζετε τη βάση στο πρόσωπό σας.

Ωστόσο, αποφύγετε να συνδυάσετε το έντονο μακιγιάζ με έντονα χρώματα και στην ενδυμασία σας, καθώς σίγουρα θα συγκεντρώσετε τα βλέμματα πάνω σας αλλά όχι για τους επιθυμητούς λόγους. Διατηρήστε το look σας, λοιπόν, σε πιο γήινες αποχρώσεις στην αρχή και σταδιακά προσθέστε έντονα χρώματα και στα ρούχα σας για μια ολοκληρωμένη color blocking εμφάνιση.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου