Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Θοδωρής Ιακωβίδης: Εκτοξεύτηκαν οι followers του στο Instagram μέσα σε λίγες ώρες

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, συγκλόνισε με τα δάκρυά του και με όσα έλεγε για τα οικονομικά στην άρση βαρών

Συγκίνηση προκάλεσαν τα δάκρυα αλλά και οι δηλώσεις του Θοδωρή Ιακωβίδη στην κάμερα της ΕΡΤ, μετά την ολοκλήρωση του αγωνίσματος στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο, όπου και ανακοίνωσε πως αποσύρεται.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, μετά την προσπάθειά του στους Ολυμπιακούς Αγώνες 2020, συγκλόνισε με τα δάκρυά του και με όσα έλεγε για τα οικονομικά στην άρση βαρών, προκαλώντας διάφορες αντιδράσεις.

Το αποτέλεσμα ήταν οι χρήστες του Instagram να ξεκινήσουν εκστρατεία για να συγκεντρώσει followers και να βρει χορηγούς.

Η προσπάθεια φαίνεται πως απέδωσε καρπούς αφού οι followers του Θοδωρή Ιακωβίδη εκτοξεύτηκαν φτάνοντας αυτήν την ώρα τις 79.000 με το ανοδικό σερί να συνεχίζεται.


Θοδωρής Ιακωβίδης: Δεν είμαι επαίτης, το κράτος απουσιάζει – Πόσο να κρατήσει ο Έλληνας αθλητής ο δόλιος;

«Δεν μπορώ να κάνω κάτι παραπάνω με τις υπάρχουσες συνθήκες. Το κράτος είναι απών και πόσο να κρατάει ο Έλληνας αθλητής ο δόλιος; Πόσο να παλεύει μόνος του με τα κύματα; Την έχω πάρει την απόφασή μου από τα 27 να σταματήσω. Απλά έκανα μια τελευταία προσπάθεια για το Τόκιο, ούτε και αυτή ξέρω γιατί την έκανα», είπε αρχικά ο Ιακωβίδης στον τηλεοπτικό σταθμό Open και πρόσθεσε:

«Είναι πολύ λυπηρό, η περηφάνια μου δεν το σηκώνει αυτό, να ξέρω ότι ο φυσιοθεραπευτής που εργάζεται πάνω μου και με κάνει καλά, και προσφέρει έργο, να μην μου παίρνει λεφτά επειδή ξέρει ότι είμαι δύσκολα. Οι γονείς μου βοηθούσαν ως ένα σημείο. Πλέον δεν βοηθάνε. Έχω φτάσει 30 χρονών και έχω και αυτήν την περηφάνια που και να ήθελαν να βοηθήσουν δεν θα τους επέτρεπα. Τώρα πρέπει να βοηθάω εγώ».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου