Κυριακή 1 Αυγούστου 2021

Θοδωρής Ιακωβίδης: Νέα κατάθεση ψυχής στον αέρα του Open – Συγκλονισμένη η Φαίη Μαυραγάνη

«Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές», λέει ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Στον αέρα της εκπομπής «Τώρα ότι συμβαίνει» βγήκε από το Τόκιο μέσω skype ο Θοδωρής Ιακωβίδης. 

Ο Έλληνας αρσιβαρίστας που συγκλόνισε τις προηγούμενες ημέρες με το κλάμα του και την κατάθεση ψυχής που έκανε για τις δύσκολες οικονομικά στιγμές, μίλησε στην πρωινή εκπομπή του Open και τα λόγια του ράγισαν καρδιές.

«Το πρόβλημα δεν είναι να “μπαλώσουμε” τον Θοδωρή, υπάρχουν στην Ελλάδα άλλοι τόσοι Θοδωρήδες. Υπάρχουν άλλοι τόσοι αθλητές που παλεύουν κάτω από τις ίδιες συνθήκες. Βλέπω συναθλητές μου που έχουν τα πάντα από τις χώρες τους κι εγώ δεν μπορώ να το έχω για να είμαι στο 100%. Ότι μπορώ να συνεχίσω, μπορώ, αλλά να είμαι στο ίδιο επίπεδο, δεν μπορώ, θέλω να πάω λίγο παραπάνω. Βλέπω ότι έχω δυνατότητες και μπορώ, αλλά δεν μου το επιτρέπει η ζωή», είπε αρχικά ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

Ο Θοδωρής Ιακωβίδης συνέχισε: «Θέλω να συνεχίσω. Ο αθλητής μέσα μου υπάρχει και θέλει να αγωνιστεί ξανά. Αν αλλάξουν οι συνθήκες, να συνεχίσω, αλλά δεν το βρίσκω ηθικό απέναντι στους υπόλοιπους συναθλητές μου. Θέλω αυτή να είναι η αρχή για να ξεκινήσει ο κρατικός μηχανισμός να βοηθάει όλους τους αθλητές, να είναι δίπλα μας έμπρακτα».

«Τίποτα δεν ήταν ρόδινο στην καριέρα μου. Υπήρχαν στιγμές, όπως έχω πει, που δεν ήθελα να πάω στον φυσιοθεραπευτή γιατί ήξερα ότι δεν θα μου πάρει χρήματα επειδή ήξρε ότι είμαι δύσκολα. Και με την περηφάνια μου δεν ήθελα να πάω. Υπήρξαν στιγμές που δεν είχα βενζίνη και πήγαινα με τα πόδια. Υπήρξαν πολλές τέτοιες μαύρες στιγμές», πρόσθεσε επίσης ο Θοδωρής Ιακωβίδης.

«Εντάξει τώρα, δείχνουμε πρότυπα άλλους κι άλλους και δεν ξέρουμε να δείξουμε και στα παιδιά μας και στην κοινωνία αυτούς που πρέπει. Με τον αγώνα τους, με το ήθος τους, με την τιμή τους, με τις αξίες τους. Γύριζε σπίτι του με τα πόδια γιατί δεν είχε λεφτά για βενζίνη. Εντάξει, να μας χαιρόμαστε», είπε η Φαίη Μαυραγάνη από την πλευρά της.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου