Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Άφωνη η Φαίη Σκορδά με όσα είπε η Άννα Φόνσου για τον Δημήτρη Λιγνάδη

"Νομίζω, γιατί δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται", είπε η Φαίη Σκορδά.

Οι δηλώσεις που έκανε η Άννα Φόνσου για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, στο Πρωινό και τον Ισίδωρο Φίκαρη, προκάλεσαν αντιδράσεις.

Η Φαίη Σκορδά δεν μπορούσε να πιστέψει τις δηλώσεις της ηθοποιού…

«Αδυναμίες δεν έχουν μόνο οι ηθοποιοί, έχουν και οι δικηγόροι, όλοι έχουν αδυναμίες. Οι ηθοποιοί φαίνεται πως τα έξω αν έχουν αδυναμία. Τουλάχιστον για τον Πέτρο Φιλιππίδη και τον Δημήτρη Λιγνάδη, πιστεύω ότι είναι άρρωστοι. Ο Λιγνάδης ήταν φίλος μου, ο Πέτρος όχι. Έπεσα από τα σύννεφα. Δε μπορώ να διανοηθώ ότι χρησιμοποίησε τη θέση του για να… Τρομερό!

Δεν έχω πάει στη φυλακή να τον δω, δεν μας επιτρέπουν. Αν πάω, θα στιγματιστώ από τους συναδέλφους. Εγώ θέλω να πάω γιατί πιστεύω ότι αυτοί οι άνθρωποι θα το έχουν μετανιώσει. Δεν χρειάζεται να τους κρεμάσουμε. Αυτό που έκαναν δεν ήταν ό,τι καλύτερο αλλά θα το πει η δικαιοσύνη. Αν τους καταδικάσουν πολλά χρόνια, θα στενοχωρηθούμε αλλά θα λέμε ότι έτσι έπρεπε», δήλωσε η Άννα Φόνσου.

Έκπληκτη η Φαίη Σκορδά, αναρωτήθηκε μετά την προβολή του βίντεο: «Έχει καταλάβει γιατί κατηγορείται ο Λιγνάδης; Δεν έχει καταλάβει. Νομίζω, γιατί δεν θέλω να πω κάτι άλλο, ότι δεν έχει καταλάβει για τι κατηγορείται. Υπάρχει η λέξη ανήλικο μέσα στις κατηγορίες; Δεν έχει να κάνει με τη φιλία της, δεν έχει καταλάβει, δεν έχει ενημερωθεί σωστά. Άσε όλα τα άλλα, αλλά όταν είπε “δεν ήταν ό,τι καλύτερο”; Δεν είμαι έξαλλη, πιστεύω όμως πως για τον Λιγνάδη αυτό το κομμάτι μπορεί να μην το έχει ακούσει».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου