Τετάρτη, 8 Σεπτεμβρίου 2021

Άννα Μαρία Ψυχαράκη: «Oι νέοι παίκτες στο Big Brother ίσως με έχουν πρότυπο»

"Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά" τονίζει η Άννα Μαρία Ψυχαράκη.

Στην κάμερα του MEGA Καλημέρα και τον Βασίλη Τσατσάνη μίλησε η Άννα Μαρία Ψυχαράκη το πρωί της Τρίτης. 

Η νικήτρια του περσινού Big Brother αναφέρθηκε, μέσα σε όλα, στο νέο κύκλο του ριάλιτι του ΣΚΑΪ, την «σχολή Ψυχαράκη» και την όποια ομοιότητα με την Αλίκη Βουγιουκλάκη.

Πιο συγκεκριμένα, η Άννα Μαρία Ψυχαράκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «συνήθως ακούω για… Σχολή Ψυχαράκη!

Ενδεχομένως κάποιοι παίκτες στο νέο κύκλο να θέλουν να την ακολουθήσουνε. Ίσως οι νέοι παίκτες να έχουν ταυτιστεί μαζί μου λόγω του ότι μπορεί να πρεσβεύουν τις ίδιες αρχές με μένα. Επομένως μπορεί να έχουν τις ανάλογες αντιδράσεις που είχα και γω κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού. Αυτό δεν σημαίνει ότι με αντιγράφουν. Ίσως να με έχουν και ως πρότυπο»

«Όταν βγήκα από το Big Brother, μετά λύπης το λέω αυτό, έζησα ξανά όλο αυτό που περνούσα μέσα στο σπίτι. Την αντιπάθεια των παιδιών προς το πρόσωπο μου. Δεν με προσέγγισε κάποιος πέρα από τον Χρήστο, τον Παναγιώτη, τη Ράνια και τον Νικόλα. Κανένα άλλο παιδί δεν με προσέγγισε και ούτε άκουσα ένα συγχαρητήρια ή ένα συγνώμη» πρόσθεσε η νικήτρια του περσινού Big Brother. «Έχει τελειώσει το Big Brother και αναρωτιέμαι… Μερικά άτομα θέλουν να βρεθούν στην επικαιρότητα και επειδή δεν έχουν τη δύναμη να το καταφέρουν, χρησιμοποιούν τη δύναμη του ονόματος μου. Αυτό το παιχνιδάκι πια πρέπει να σταματήσει. Έλεος. Αρκετά».

«Είναι φορές που με κοιτάζω και λέω, «σαν να έχω το βλέμμα της Βουγιουκλάκη» αλλά ειλικρινά δεν την έχω μιμηθεί σε κάτι. Μου βγαίνει αυθόρμητα».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου