Τετάρτη 22 Σεπτεμβρίου 2021

Άννα Βίσση – Μόνικα Μπελούτσι: Πιασμένες χέρι χέρι μετά την παράσταση στο Ηρώδειο

Η ανάρτηση της τραγουδίστριας στο Instagram

Πιασμένες από το χέρι και χαμογελαστές πόζαραν στον φωτογραφικό φακό η Μόνικα Μπελούτσι και η Άννα Βίσση. 

Η Ελληνίδα τραγουδίστρια παρακολούθησε το βράδυ της Τρίτης την πρώτη από τις τρεις εμφανίσεις της Ιταλίδας σταρ στο Ηρώδειο, στην παράσταση «Μαρία Κάλλας: Επιστολές και αναμνήσεις».

Το παρών στην παράσταση έδωσε πλήθος κόσμου και επωνύμων, μεταξύ των οποίων και η Άννα Βίσση.

Η τραγουδίστρια ανέβασε έπειτα δύο φωτογραφίες από τη συνάντησή της με τη Μόνικα Μπελούτσι στο Instragram. Οι δύο γυναίκες είναι πιασμένες χέρι-χέρι και χαμογελούν.

«Χαρούμενη που είδα την παράστασή της και που την γνώρισα» έγραψε στη λεζάντα της φωτογραφίας η Άννα Βίσση.

Μπελούτσι: Εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας

«Εμπνεύστηκα από τη διπλή προσωπικότητα της Μαρίας Κάλλας, ανάμεσα στην ντίβα και τη σπουδαία γυναίκα αλλά και την ίδια στιγμή μια γυναίκα με απλή καρδιά. Πιστεύω ότι αυτή της η προσωπικότητα δημιουργεί έναν χαρακτήρα τόσο ανθρώπινο και γι΄αυτό πιστεύω ότι ήταν τόσο δυνατή, τόσο θαρραλέα και ταυτόχρονα τόσο ευάλωτη και εύθραυστη» ανέφερε η Μόνικα Μπελούτσι σε συνέντευξή της στον Νίκο Μουτσινά απαντώντας σχετικά με το πώς πήρε την απόφαση να πει το «ναι» και να υποδυθεί την Μαρία Κάλλας.

Σε ότι αφορά τα όνειρα που είχε σε μικρότερη ηλικία, η Μόνικα Μπελούτσι ανέφερε πως: «είμαι αυτό που ονειρεύτηκα. Το όνειρό μου ήταν να γίνω ηθοποιός. Ζω το όνειρό μου και είμαι τυχερή που η ζωή μου έδωσε τη δυνατότητα να ακολουθήσω το πάθος μου».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου