Τρίτη 28 Σεπτεμβρίου 2021

Αποσωληνώθηκε ο Βασίλης Λεβέντης – Η νεότερη ενημέρωση από τον «Ευαγγελισμό»

Η κατάσταση της υγείας του παραμένει κρίσιμη

Αποσωληνώθηκε σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος πριν από λίγες ημέρες εισήχθη στον «Ευαγγελισμό» με κορονοϊό και διασωληνώθηκε.

Η κατάστασή του πάντως θεωρείται ότι παραμένει κρίσιμη, σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbeast.

Ειδικότερα, στην ενημέρωση από το νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» αναφέρεται: «Σήμερα 28/9/2021, ο Πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων κος Βασίλης Λεβέντης, ο οποίος νοσηλεύεται στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας, παρουσίασε ελαφρά βελτίωση και αποσωληνώθηκε.

Η κατάστασή του χαρακτηρίζεται σταθερή επί του παρόντος».

Σημειώνεται πως μετά την εισαγωγή του στο νοσοκομείο, ξεκίνησε μια συζήτηση για το εάν ο πολιτικός αρχηγός είχε εμβολιαστεί ή όχι. Άνθρωπος του στενού του κύκλου δήλωσε στο Newsbeast ότι ο κ. Λεβέντης «δεν είχε προλάβει να κάνει το εμβόλιο, όχι επειδή δεν το ήθελε (τουναντίον το επιθυμούσε διακαώς) αλλά γιατί δεν του το επέτρεπαν στην παρούσα φάση οι θεράποντες ιατροί του».

Όπως τόνισαν, «πάσχει εδώ και χρόνια από διαβήτη και υπέρταση και για το λόγο αυτό υποβαλλόταν σε θεραπεία. Όταν τελείωνε ο κύκλος της θεραπείας θα εμβολιαζόταν, όπως άλλωστε εμβολιάστηκε και όλη η οικογένειά του. Το πρόβλημα της ρύθμισης του ζαχάρου τον ταλαιπωρεί πολλά χρόνια».

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου