Παρασκευή 17 Σεπτεμβρίου 2021

Δημήτρης Ουγγαρέζος: «Έφυγα από τον Ant1 για να εξελιχθώ»

"Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς" παραδέχθηκε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

Ο Δημήτρης Ουγγαρέζος «συνελήφθη» από τους δημοσιογράφους σε βραδινή του έξοδο και μίλησε για την απόφαση να αποχωρήσει από τον ΑΝΤ1 μετά από τη χρόνια συνεργασία τους.

Πιο συγκεκριμένα, ο παρουσιαστής του MEGA και συνεργάτης φέτος της Ελένης Μενεγάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «ο λόγος που πήρα την απόφαση να αποχωρήσω από τον ΑΝΤ1 ήταν η ανάγκη μου να εξελιχθώ.

Ο λόγος ήταν αυτός και μόνο. Δεν λειτουργώ σε καμία περίπτωση εκβιαστικά, στον εαυτό μου πολλώ δε μάλλον στους εργοδότες μου».

«Αν κάνεις μέρα μέρα ξεχωριστά αυτό που κάνεις και το γουστάρεις, τότε είναι μονόδρομος το να εξελιχθείς και η επιτυχία προφανώς».

Δειε το Βιντεο Εδω

«Στην προσωπική μου ζωή δεν έχω βρει τις ισορροπίες. Έχω βρει με τον εαυτό μου τις ισορροπίες, έχω βάλει το πρόγραμμα μου, ξέρω τον Κούπερ μου, το σπίτι μου. Από κει και πέρα, αν με ρωτάτε για προσωπική ζωή, όχι δεν υπάρχει» συμπλήρωσε ο Δημήτρης Ουγγαρέζος.

πηγη

0 σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου